Πάνος Ιωαννίδης: Αυτή είναι η γυναίκα που έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδί!

Ο κριτής του MasterChef Πάνος Ιωαννίδης, μας εξέπληξε ευχάριστα όταν πριν από λίγες μέρες απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι! Ποια είναι όμως η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά; 

Σύμφωνα με τη Real News, η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Πάνου Ιωαννίδη ονομάζεται Τζο Κουτρουμάνου.

Με την αγαπημένη του γνωρίστηκαν μέσα από τη δουλειά, καθώς είναι και συνεργάτης του, αφού διαχειρίζεται τις πολλαπλές δραστηριότητές του. Η ίδια δεν έχει social media.

Ο Πάνος Ιωαννίδης και η Τζο Κουτρουμάνου είναι μαζί εδώ και ενάμισι χρόνο, ενώ προχώρησαν στο επόμενο βήμα της σχέσης τους και στη συγκατοίκηση αρκετά γρήγορα. Σήμερα, μένουν κάτω από την ίδια στέγη στα Πετράλωνα και πλέον είναι έτοιμη να απολαύσουν τη νέα τους καθημερινότητα.

Viral Είδηση: Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε μπαμπάς!

Η επιθυμία του σεφ να γίνει πατέρας ήταν έντονη, γεγονός που αποδεικνύεται από τις φορές που επισκεπτόταν τον ανιψιό του, γιο της αδερφής του και σχεδιάστριας κοσμημάτων, Ελιάνας Ιωαννίδη.

Να σας θυμίσουμε ότι στις πρώτες δηλώσεις του στο star, είπε: «Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. ‘Οταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια.»

Και πρόσθεσε ο Πάνος Ιωαννίδης: «Δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η καραντίνα που δεν είχε γίνει γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά. Είναι προσωπική. Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της έκθεσής μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω. Αν θέλεις γίνεται.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα! Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Είμαστε καιρό με τη σύντροφό μας. Είχε πλάκα που έγινε όλο αυτό με τον Λεωνίδα τώρα. Για το όνομα κλίνουμε προς το Κωνσταντίνος»!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts