Η Ναταλία Δραγούμη στο κατάστημα Διάφανο στο Athens Metro Mall!

Την αγαπημένη ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη εντόπισε ο φωτογραφικός  φακός στο κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ στο ATHENS METRO MALL, όπου έκανε αγορές για το σπίτι επιλέγοντας προϊόντα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το γνωστό κατάστημα.

Τα καταστήματα της αλυσίδας ΔΙΑΦΑΝΟ, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 20.000 προϊόντα, διαθέτουν πληθώρα προτάσεων σε είδη δώρων, επίπλου, διακόσμησης, οικιακού εξοπλισμού, εποχιακών ειδών και πλέον ρούχων και αξεσουάρ για όλη την οικογένεια. Έχοντας ως επίκεντρο την κατανόηση και την κάλυψη των αναγκών του Έλληνα καταναλωτή, η εταιρεία στοχεύει στη συνεχή διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων της όπου με προσιτές λύσεις, δίνει τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερους καταναλωτές να ανανεώσουν τον εαυτό τους και το σπίτι τους. Στόχος της εταιρίας στα επόμενα χρόνια είναι να αποτελέσει τον απόλυτο προορισμό για τα ελληνικά νοικοκυριά, δίνοντας ποιοτικές λύσεις σε προσιτές τιμές.

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts