Η οικογένεια Portioli επισκέφτηκε τις νέες εγκαταστάσεις της Espresse στην Ελλάδα

Στις νέες εργοστασιακές εγκαταστάσεις της εταιρίας Espresse στην Ελλάδα, βρέθηκαν ο Mattia & ο Moreno Portioli μαζί με τον Νίκο Παππά.

Η Espresse ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση του καφέ espresso Portioli και των προϊόντων του Ιταλικού οίκου Portioli. Από το 2004 είναι αποκλειστική εισαγωγέας και διανομέας των μηχανών καφέ του οίκου G.I.M.E που ανήκει στο GRUPPO PORTIOLI καλύπτοντας τις ανάγκες καφέ του κλάδου.

Σήμερα η εταιρία Portioli διοικείται από την τέταρτη γενιά της και εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση.

Η εταιρία Espresse βρίσκεται σε κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά, κατατάσσοντας τον espresso Portioli στις πρώτες θέσεις προτίμησης μεταξύ των premium brands χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του (γλυκόπιοτος, κρεμώδης, με ένα διαφορετικό άρωμα και ντελικάτη γεύση).

Στόχος της εταιρείας είναι να διατηρήσει την ηγετική της θέση στο χώρο του καφέ, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της και διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts