Η πιο ερωτική φωτογραφία της Φουρέιρα με τον Μποτία μόλις ανέβηκε στα social!

Ο έρωτας καλά κρατεί για την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία και μάλιστα εν μέσω φημών ότι η όμορφη τραγουδίστρια είναι έγκυος. 

Είναι δεδομένο ότι το ζευγάρι διανύει την ομορφότερη περίοδο της σχέσης του, παρ’ όλο που αυτή έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα στο παρελθόν.

Έτσι όμως δεν είναι οι μεγάλοι έρωτες; Η όμορφη τραγουδίστρια η οποία έχει ως κανόνα της, ειδικά τα τελευταία χρόνια, να μιλάει μόνο μέσα από τη δουλειά της και να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή, έκανε κάτι που σίγουρα δεν το περιμέναμε.

Ανέβασε, κάτι που κάνει σπάνια, κοινή της φωτογραφία με τον Αλμπέρτο Μποτία, σε πολύ τρυφερό ενσταντανέ τους μάλιστα.

Εκείνος κάθεται σε ένα πεζούλι και εκείνη σκύβει, τον πλησιάζει και τον φιλάει τρυφερά σε ένα στιγμιότυπο που πραγματικά μοιάζει με… καρτ ποστάλ για ερωτευμένα ζευγάρια αφού για φόντο έχει ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Όλα αυτά εν μέσω φημών ότι η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον διάσημο ποδοσφαιριστή.

Τι είναι αλήθεια; Πάντως, οι φήμες ενισχύονται από το γεγονός ότι κανένας από τους δύο δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει δημόσια αυτή την εγκυμοσύνη ενώ πολλοί είναι και εκείνοι που υποστηρίζουν πως η Ελένη κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να αποπροσανατολίσει.

Η απόφασή της να ακυρώσει όλες τις εμφανίσεις της για το φετινό καλοκαίρι, σε συνδυασμό με τους ισχυρισμούς κάποιων ότι οι φωτό της Ελένης με μπικίνι που ανεβάζει κάθε τρεις και λίγο στον προσωπικό της λογαριασμό είναι παλιές που απλά δεν είχε δημοσιεύσει πριν μείνει έγκυος, ενισχύουν ακόμα περισσότερο το σενάριο εγκυμοσύνης. Και τώρα που το λέμε, αν προσέξει κανείς τη νέα φωτογραφία που πόσταρε με τον Αλμπέρτο Μποτία η Ελένη Φουρέιρα, θα διαπιστώσει ότι η λήψη έχει γίνει… τεχνηέντως προκειμένου να μην φαίνεται η περιοχή της κοιλιάς της.

Μία εγκυμοσύνη όμως για πόσο μπορεί να κρατιέται μυστική; Αργά ή γρήγορα όλα θα αποκαλυφθούν… Δείτε την εν λόγω φωτογραφία παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts