Τώρα αρχίζει να φουσκώνει πολύ η κοιλίτσα της – Η νέα όψη της Ελένης Φουρέιρα

H Ελένης Φουρέιρα έχει ομολογουμένως διαχειριστεί με μεγάλη αξιοπρέπεια την εγκυμοσύνη της, καθώς δε θέλησε να απασχολήσει τα μέσα μέσω αυτής, αφού η καριέρα της στη μουσική είναι το Ά και το Ω για τη φήμη της.

Τα ευχάριστα μετά από πολύ καιρό όμως μαθεύτηκαν και στη συνέχεια, η Ελένη δειλά δειλά έκανε τις αναρτήσεις της στα social media με φουσκωμένη κοιλίτσα μέχρι που ήρθε και η πρώτη της επίσημη φωτογράφιση

Στη Κυριακάτικη (29/1) Vogue είδαμε να ποζάρει η Φουρέιρα ενώ παράλληλα έκανε μεγάλες εξομολογήσεις για τα παιδικά της χρόνια, την εγκυμοσύνη της αλλά και για τον Αλμπέρτο Μποτία.

«Στην αρχή της καριέρας µου αναγκάστηκα να µη λέω ότι είμαι από την Αλβανία, λες και ήταν κάτι κακό. Τότε δεν μπορούσα να στηρίξω τον εαυτό µου, ήταν και η τηλεόραση διαφορετική, πιο βίαιη. Νομίζω ότι, αν ξεκινούσα σήμερα, ο κόσμος δεν θα τους άφηνε να µου το κάνουν αυτό. Ο κόσμος σήμερα πάει ενάντια στον ρατσισμό, δεν τον αφήνει να ανθίζει, κι αυτό είναι πολύ σπουδαίο.

Τώρα, σ’ αυτή τη φάση της ζωής µου, σκέφτομαι συνέχεια πώς θα μπορέσω να μεγαλώσω ένα παιδί ανοιχτόμυαλο, χωρίς προκαταλήψεις και στερεότυπα. Θέλω να του μάθω να σέβεται όλους τους ανθρώπους, να µην κάνει διακρίσεις, να µην κάνει µπούλινγκ, να αποδέχεται, να έχει ενσυναίσθηση, να κατανοεί τη διαφορετικότητα και να δίνει µάχες για την ορατότητα. Θέλω να µην ντρέπεται να είναι ο εαυτός του και να αφήνει χώρο και στους άλλους ανθρώπους γύρω του να είναι ο εαυτός τους», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα πρόσθεσε στη συνέχεια:

«∆εν μπορώ να συγκρίνω τον τρόπο που θα μεγαλώσει µε το πώς μεγάλωσα εγώ. Έζησα μια άλλη κατάσταση. Φτώχεια, εμφύλιο πόλεμο στην Αλβανία, μετανάστευση στην Ελλάδα, έναν τεράστιο τρόπο να επαναπροσδιορίσω τη ζωή µου σε πολύ μικρή ηλικία. Παράλληλα, όμως, µε απεριόριστη αγάπη από τους γονείς µου. Όλα αυτά µε έκαναν πολύ ευαίσθητη αλλά και πολύ σκληρή ταυτόχρονα. ∆εκατριών χρονών μοίραζα φυλλάδια στους δρόμους.

Έπρεπε να επιβιώσουμε. ∆εν υπήρχε περιθώριο να µη δουλέψουμε όλοι. Εγώ θα μεγαλώσω ένα παιδί που δεν θα χρειαστεί να το κάνει αυτό για να επιβιώσει. Θέλω όμως να του μάθω ότι είναι οκ να µην τα έχεις όλα και ότι η ζωή είναι ένα παιχνίδι διεκδίκησης. Τίποτα δεν σου έρχεται έτσι απλόχερα. Θέλω να ξέρει ότι για να έχει κάτι, πρέπει να δουλέψει σκληρά, όπως κι εγώ έχω δουλέψει σκληρά για να του προσφέρω όσα θα του προσφέρω», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Η νέα φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα λίγο πριν γεννήσει

Όσο για το φωτογραφικό υλικό, που συνόδευσε αυτό το πρωτοφανές άνοιγμα της Φουρέιρα ήταν εντυπωσιακό με την ίδια να ποζάρει χωρίς πολλές πολλές υπερβολές με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts