Η Τέτα Καμπουρέλη ανανέωσε τη συνεργασία της με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Η Τέτα Καμπουρέλη ανανέωσε τη συνεργασία της με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, στο οποίο διδάσκει τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα από το 2014, στον τομέα Ομορφιάς (Αισθητική-Μακιγιάζ, Ποδολογία-Ονυχοπλαστική).

Μετά την επιτυχημένη πορεία, θα μεταβιβάσει τις γνώσεις της στους σπουδαστές για άλλη μία χρονιά!

Όπως διαβάσαμε στην επίσημη σελίδα του ΙΕΚ:

«Η Τέτα Καμπουρέλη είναι Ελληνίδα επιχειρηματίας, blogger και καθηγήτρια ποδολογίας, με 36 χρόνια εμπειρίας.

Η είσοδος στο χώρο της ομορφιάς και της μόδας έγινε στα 16.

Το κατάστημα Teta Beauty Salon στο Χαλάνδρι (210 6722072) στο οποίο παρευρίσκεται και εργάζεται καθημερινά, με σκληρή δουλειά, επαγγελματισμό και αφοσίωση έγινε θεσμός και η εμπιστοσύνη των γυναικών αλλά και των ανδρών έφεραν την επιτυχία και την αναγνώριση.

Τα «μαγικά» χέρια και τις γνώσεις της εμπιστεύτηκαν και εμπιστεύονται πληθώρα καλλιτεχνών – επωνύμων.

Από το 1996 έως σήμερα, τηλεοπτικές εκπομπές σε μεγάλα κανάλια όπως είναι: ANT1, ALPHA, MEGA, Epsilon και OPEN, έχουν φιλοξενήσει τις στήλες της.

Αρθρογραφεί στην προσωπική της ιστοσελίδα www.teta.gr, στο περιοδικό ok!, σε ένθετα γνωστών περιοδικών και εφημερίδων και παράλληλα συνεργάζεται με άλλα μεγάλα ελληνικά sites και blogs.

Έχει επίσης και το κανάλι της στο Youtube.

Σε συνεργασία με τις Αττικές εκδόσεις έχει κυκλοφορήσει το βιβλίο της «Όμορφη για πάντα», ενώ παράλληλα έχει παρουσιάσει τη σειρά κρεμών Teta’s Lab και θα κυκλοφορήσει το Ημερολόγιο Ομορφιάς από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο.

Το 2017 έκανε μία guest εμφάνιση στην θεατρική παράσταση «Ο κύκλος» στο Θέατρο Σταθμός και από τότε άνοιξε ένας νέος κύκλος, με συμμετοχές και πρωταγωνιστικούς ρόλους σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, ενώ έχει παίξει και δίπλα στον Κώστα Βουτσά.

Από το 2014 μέχρι και σήμερα τιμά με την παρουσία της το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μεταδίδοντας τα φώτα της στις τυχερές σπουδάστριες και σπουδαστές του τομέα Ομορφιάς (Αισθητική-Μακιγιάζ, Ποδολογία-Ονυχοπλαστική)».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts