Η Φαίη Σκορδά στην άκρως επιτυχημένη έκθεση της εταιρείας Λακιώτης Α.Ε.

Η εντυπωσιακή συμμετοχή της κορυφαίας εταιρείας Λακιώτης Α.Ε. κυριάρχησε στην έκθεση Xenia που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Οι επισκέπτες που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο ξενοδοχειακό κλάδο, επισκέπτονται την έκθεση που έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των καλύτερων εταιρειών του κλάδου.

Η εταιρεία Λακιώτης Α.Ε. έλαβε μέρος στην έκθεση Xenia 2019 και παρουσίασε καινοτόμες λύσεις και ριζοσπαστικά προϊόντα για ξενοδοχειακές μονάδες και πάσης φύσεως καταλύματα. Παρουσιάστηκαν ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο όπως πλακίδια, είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, συστήματα ντουζ και αξεσουάρ, καθώς και καινοτόμες προτάσεις για την επένδυση εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων και δαπέδων.

Φυσικά δεν έλειψαν προτάσεις για την επένδυση περιβάλλοντων χώρων, για την πισίνα, και λύσεις πλακιδίων βιομηχανικών απαιτήσεων για έντονη χρήση, που συνδυάζουν την αντοχή, την αξιοπιστία, το κορυφαίο design, και την προσιτή τιμή. Επώνυμα brands της εταιρείας Λακιώτης Α.Ε. πρωτοστάτησαν, δίνοντας μια μικρή ιδέα μόνο από την τεράστια και ανεξάντλητη γκάμα της εταιρείας, με έντονα διαφοροποιημένο product portfolio.

Η εταιρεία Ευάγγελος Λακιώτης Α.Ε. αναπτύσσεται διαρκώς. Απόρροια αυτής της εξελικτικής πορείας ήταν η εγκαθίδρυση εξειδικευμένου τμήματος μεγάλων έργων. Άνθρωποι εξειδικευμένοι, με μεράκι, γνώστες της αγοράς και των τάσεων, του ανταγωνισμού, είναι πάντα δίπλα σας σε κάθε σας εκφρασμένη ανάγκη. Σας προσφέρουν υποστήριξη από την αρχή του έργου ως και το τέλος του. Είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα, σας καθοδηγούν, αποτελούν στρατηγικούς εταίρους στην επένδυση σας.

Στα καταστήματα της εταιρείας Λακιώτης Α.Ε. θα βρείτε περισσότερα από 8000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα. Όταν ένα έργο επείγει να ολοκληρωθεί και οι ποσοτικές απαιτήσεις είναι μεγάλες, η διατήρηση αποθέματος είναι στρατηγικής σημασίας για την περάτωση του έργου. Αυτή είναι η βασική αρχή λειτουργίας της εταιρείας. Τα τελευταία 20 χρόνια η εταιρεία Λακιώτης Α.Ε. έχει προσφέρει υλικά σε ξενοδοχεία, δημόσια και ιδιωτικά έργα, είτε αφορά νέα δόμηση είτε ανακαίνιση.

Οι πελάτες της εταιρείας είναι επαναλαμβανόμενοι και δείχνουν εμπιστοσύνη κάθε φορά, σε κάθε τους έργο, γιατί προσφέρουν πραγματικά ποιοτικά προϊόντα, κορυφαίες υπηρεσίες πριν και μετά την πώληση, συνέπεια στον χρόνο παράδοσης και επαγγελματισμό, διαφάνεια και τιμιότητα σε κάθε βήμα, και φυσικά τις καλύτερες τιμές της αγοράς αποδεδειγμένα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts