Ιωάννα Τούνη: Απάντησε στην Βρισηίδα Ανδριώτου και την αναφορά για εκείνη στο Survivor

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor και πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του κουίζ, ακούσαμε την Βρισηίδα Ανδριώτου να απαντά σε ερώτηση, αναφέροντας την πρώην κολλητή της.

Όλοι κατάλαβαν πως εννοούσε την Ιωάννα Τούνη, όμως δεν ανέφερε ποτέ το όνομά της. Σήμερα η ξανθιά influencer ρωτήθηκε στο Instagram για την απάντηση της πρώην κολλητής της και δε δίστασε να μιλήσει με σκληρά λόγια για αυτήν.

Μάλιστα στο video story, πρόσθεσε η Ιωάννα Τούνη:

«Για όλους τους δημοσιογράφους που με παίρνετε τηλέφωνα να μιλήσω για την πρώην “κολλητή” και όλους εσάς που με ρωτάτε αν θα τα βρω ξανά μαζί της… ΠΟΤΕ! Και τελευταία φορά που αναφέρομαι με οποιονδήποτε τρόπο στο όνομά της! Παρακαλώ να το σεβαστείτε… Ευχαριστώ. Λυπάμαι πάρα πολύ που συνεχίζω και δίνω δημοσιότητα μέχρι και σήμερα σε αυτόν τον άνθρωπο. Τελευταία φορά που μιλάω γι αυτήν. Δεν θα τα ξαναβρώ ποτέ μαζί της για όσους με ρωτάτε, γιατί βγήκε μαζί με αυτό τον άνθρωπο που διέρρευσε το revenge porn βίντεο».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts