Μαύρο Ρόδο: «Την αλήθεια για τον εγκλεισμό της Ελισάβετ δεν τη γνωρίζει κανείς»

Μαύρο Ρόδο: Η Ελένη Καρακάση υποδύεται την Ευτυχία που έχει την ταβέρνα στο χωριό, στη νέα δραματική σειρά του MEGA. Δίκαιη, λειτουργεί με τη λογική και χειρίζεται επιδέξια δύσκολες καταστάσεις…

Με την επιστροφή της δόκιμης μοναχής Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) στο χωριό και στο πατρικό της, μετά από πολλά χρόνια εγκλεισμού στη μονή, η Ευτυχία της ανοίγει την αγκαλιά της. Τι λέει όμως η Ελένη Καρακάση για τον απαιτητικό ρόλο της;

– Η Ευτυχία τι αντιπροσωπεύει στη σειρά;

«Είναι μια γυναίκα της ηλικίας μου, που ζει σε ένα χωριό -ας πούμε- της Πελοποννήσου. Έχει τη ζωή ενός σημερινού χωριού, που ταράζεται από ένα σεισμό. Είναι παντρεμένη και έχει την ταβέρνα του χωριού, που ονομάζεται “Ευτυχία”».

– Ευτυχισμένη στο γάμο της;

«Μέχρι εκεί που έχω διαβάσει στο σενάριο, είναι αγαπημένη με το σύζυγό της, που υποδύεται ο Δρόσος Σκώτης».

– Γνώριμος ως ιεροψάλτης Πρόδρομος στη σειρά «Άγιος Πάίσιος»…

«Υπέροχος ηθοποιός. Στη σειρά έχουμε και δύο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι».

Viral Είδηση: Μαύρο Ρόδο: Σοκάρει το σκοτεινό παρελθόν της ηγουμένης Φιλαρέτης! Είναι μητέρα ενός παιδιού!

ΤΟ… ΑΙΝΙΓΜΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

– Με το σεισμό δημιουργούνται συνθήκες ακατάλληλες για τους κατοίκους;

«Εμείς δεν έχουμε ζημιές. Απλά οι ζωές μας περιστρέφονται γύρω από τη δόκιμη μοναχή Ελισάβετ και πόσο επηρεάζονται, από τη στιγμή που λόγω του σεισμού φεύγει από το μοναστήρι κι επιστρέφει στο σπίτι της, στο χωριό, μετά από πολλά χρόνια που ήταν έγκλειστη στο μοναστήρι».

– Η Ευτυχία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό;

«Μέχρι εκεί που έχω διαβάσει, δεν αναφέρεται κάτι διαφορετικό. Φαντάζομαι ότι η ζωή της όλη, μαζί με τον άντρα της, που είναι παντρεμένοι πάνω από είκοσι χρόνια, είναι στο χωριό».

– Καθώς είναι γέννημα-θρέμμα του χωριού, δεν γνωρίζει τα αίτια του εγκλεισμού της Ελισάβετ στο μοναστήρι και τι διαδραματίστηκε στην οικογένεια της;

«Εδώ είναι ένα μεγάλο θέμα. Δεν το ξέρει. Φαντάζεται, αλλά αυτό που έχει συμβεί δεν το γνωρίζει. Το μυαλό όλων κάνει εικασίες, αλλά την αλήθεια για τον εγκλεισμό της Ελισάβετ δεν τη γνωρίζει κανένας».

– Ούτε την αιτία θανάτου της μητέρας της;

«Νομίζω πως όχι».

Πηγή: Τηλεθεατής

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts