Παντελής Παντελίδης: Ραγδαίες εξελίξεις για το ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ!

Στα χέρια της πταισματοδίκη Αθηνών βρίσκεται η έρευνα για την υπόθεση του τραγικού τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στον αγαπημένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Καθοριστική θεωρείται η γνωμάτευση του ιατροδικαστή ο οποίος με παραγγελία του εποπτεύοντος εισαγγελέα θα αποφανθεί, ερευνώντας εκ νέου όλα τα υπάρχοντα ευρήματα από το μοιραίο τροχαίο στη Λ. Βουλιαγμένης, εάν τελικά οδηγός του τζιπ ήταν ο δημοφιλής τραγουδιστής ή η Φρόσω Κυριακού μία από τις δύο κοπέλες που τον συνόδευαν το τραγικό πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου του 2016.
Η νέα αυτή εξέλιξη όπως αποκαλύπτει το Νewsbomb.gr, δηλαδή ο ορισμός ιατροδικαστή από τον εισαγγελέα που έχει χρεωθεί την υπόθεση προέκυψε καθώς τα στοιχεία που έχει στα χέρια του είναι αντικρουόμενα.
Από τη μία μεριά η έκθεση πραγματογνωμοσύνης της πυροσβεστικής οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι το τιμόνι του μοιραίο τζιπ εκείνο το πρωινό κρατούσε ο Παντελής.
Από την άλλη ωστόσο η οικογένεια του δημοφιλούς τραγουδιστή αμφισβητώντας το συγκεκριμένο πόρισμα προσκόμισε πραγματογνωμοσύνη από ιδιώτες ερευνητές το συμπέρασμα των οποίων έρχεται σε αντίθεση με το επίσημο πόρισμα. Σε αυτό καταγράφονται ενδείξεις ότι στη θέση του οδηγού δεν βρισκόταν ο Παντελίδης αλλά η Φρόσω Κυριακού.
Για να μην υπάρχουν σκιές σχετικά με το επίμαχο ερώτημα το οποίο θα καθορίσει και τη νομική πορεία της υπόθεσης, ο εισαγγελέας αποφάσισε να ορίσει ιατροδικαστή ο οποίος ανατρέχοντας σε όλα τα στοιχεία που υπάρχουν στο φάκελο της δικογραφίας θα εξετάσει εάν τα τραύματα των επιβατών είναι «συμβατά» με τη θέση που φέρονται ότι βρίσκονταν στο μοιραίο αυτοκίνητο.
Η γνωμάτευση του ιατροδικαστή και η επεξεργασία της από την πταισματοδίκη, είναι καθοριστική για την εξέλιξη της δικογραφίας καθώς όπως αναφέρουν νομικοί κύκλοι αυτή μπορεί να οδηγήσει την υπόθεση στο αρχείο ή σε περαιτέρω δικαστική έρευνα.
Εάν λοιπόν ο ιατροδικαστής αποφανθεί ότι οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης η υπόθεση θα μπει στο αρχείο. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε νέα δικαστική διερεύνηση αναφορικά με την τέλεση του αδικήματος της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας.
Πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι η έρευνα της πταισματοδίκη βρίσκεται στο τελικό στάδιο και είναι θέμα ημερών η κατάθεση του πορίσματος της στο αρμόδιο εποπτεύοντα εισαγγελέα ο οποίος θα πάρει και τη τελική απόφαση για την πολύκροτη απόφαση.

(πατήστε το κουμπί)

Διαβάστε επίσης:

Η αδερφή του Πέτρου Ιακωβίδη είναι και κούκλα και φωνάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καυτή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στον Αργυρό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts