Ποιος μπορεί να ξεχάσει το σπίτι του «Παυλίτου» και της «Ειρήνης» στη σειρά του MEGA «Πενήντα – Πενήντα»;
Ήταν μία πανέμορφη κατοικία στην Καστέλλα του Πειραιά, με μία εκπληκτική θέα στο λιμάνι. Ο αξέχαστος Σάκης Μπουλάς υποδυόταν τον Παύλο και η Βάνα Ραμπότα την Ειρήνη και υποδέχονταν στο υπέροχο σπίτι τους τους φίλους τους.
Αυτό το σπίτι λοιπόν σήμερα πωλείται! Η υπέροχη μονοκατοικία στην Καστέλα αναζητά αγοραστή, ο οποίος θα την αποκτήσει με 4.000.000 ευρώ (8.000,00 € / τ.μ)
Σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο που έχει αναλάβει την πώληση «πρόκειται για μονοκατοικία των 500 τ.μ., η οποία αναπτύσσεται σε πέντε επίπεδα με έντονη την αίσθηση ιδιωτικότητας και αυτονομίας σε όλους τους ορόφους.
Κάθε επίπεδο διαθέτει σαλόνι, κουζίνα και master υπνοδωμάτιο. Συνολικά διαθέτει 4 σαλόνια, 3 κουζίνες, 6 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων τα 2 master en-suite, και το 1 με walk-in closet, 4 μπάνια, εκ των οποίων τα 2 με jacuzzi, 1 μπάνιο επισκεπτών, 1 τζάκι.






- Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Το ποσό που αγόρασε το σπίτι του με θέα την Ακρόπολη: «Αν σου πω τιμή…
- Πωλείται το εξοχικό της Υβόννης Μαλτέζου στο Πήλιο, μετά τον θάνατο του Λάκη Παπαστάθη
- Άντζελα Γκερέκου: «Φτάσαμε στον πάτο με τον Τόλη. Η κόρη μου πέρασε δύσκολα»-Δείτε πλάνα από…
- Η γη της Ελιάς: Το σπίτι της «Μυρτάλης» είναι απίθανο! Δείτε φωτό από το εσωτερικό του
- Ορφέας Αυγουστίδης: Αυτό είναι το χλιδάτο σπίτι του στο κέντρο της πόλης
- The Bachelor: Ο ορισμός της πολυτέλειας! Το σπίτι της Αθηνάς New York είναι τίγκα στον χρυσό







