Σασμός: Αυτοκτονεί η Καλλιόπη; Όλη η αλήθεια

Happy Day: Η Μαρία Τζομπανάκη, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα, διέψευσε το spoiler που θέλει την Καλλιόπη να αυτοκτονεί στη σειρά Σασμός.

«Είμαι μάνα και Κρητικιά! Δεν είμαι Καλλιόπη, είμαι ένα σκαλάκι κάτω από την Καλλιόπη. Είναι μεγάλη χαρά ο γάμος του γιου μου. Το πιο μεγάλο γεγονός είναι το παιδί μας που ήρθε ένας ήλιος στη ζωή μας, η Γεωργία μας, που είναι μια υπέροχη γυναίκα και όλο αυτό θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί», είπε αρχικά η Μαρία Τζομπανάκη.

Viral Είδηση: Σασμός: Θάνος Χρόνης: «Ο Αμερικάνος φοβάται τον Καραπάνο και τους άντρες του»

Η αγαπημένη ηθοποιός είπε στη συνέχεια: «Πολλοί φόνοι θα γίνουν στον Σασμό, δυστυχώς. Κι εγώ ρωτάω “θα σκοτώσω πολλούς; Θα πρέπει να βγαίνω έξω μεταμφιεσμένη;”. Ευτυχώς δεν με αναγνωρίζουν στο δρόμο, με κοιτάνε και λένε “μπα, δεν είναι αυτή”».
«Δεν ισχύει ότι η Καλλιόπη δίνει τέλος στη ζωή της», είπε κλείνοντας η Μαρία Τζομπανάκη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Χειροθεσία του Νικόλα Διαμαντή Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία” της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »