Σασμός: Θάνος Χρόνης: «Ο Αμερικάνος φοβάται τον Καραπάνο και τους άντρες του»

Σασμός: Ο Θάνος Χρόνης, ο ισοβίτης Αμερικάνος, ήταν καλεσμένος σήμερα (4/4) στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων έκανε αποκαλύψεις για τον σκοτεινό ρόλο που υποδύεται στην σειρά.
Μίλησε επίσης για την σχέση του με τον Καραπάνο αλλά και τι είναι αυτό που φοβάται πραγματικά ο ήρωας που υποδύεται.

«Έχει δοθεί ελάχιστα η απάντηση που αφορά γιατί ο Αμερικάνος πήρε πάνω του τον φόνο. Αυτό που φοβάμαι εγώ σαν ρόλος είναι ο Καραπάνος και οι άνδρες του. Πήρα πάνω μου ακόμα έναν φόνο αλλά εσείς σαν τηλεθεατές, δεν ξέρετε κατά πόσο εγώ μπορώ να φύγω», είπε μεταξύ άλλων ο Θάνος Χρόνης.

HOT: Σασμός: Σπάνια εικόνα: Η Μαρίνα και ο Αντώνης κάνουν έρωτα!

«Ο ρόλος του Αμερικάνου ήρθε για να μείνει. Ο ρόλος αυτός έρχεται για να ανατρέψει τα πάντα. Όχι μεταξύ αυτού και του Καραπάνου αλλά όλου του σήριαλ. Δεν γνωρίζω ακόμα αν ο ρόλος μου θα συνεχίσει και μετά το άλμα του ενάμισι χρόνου που θα γίνει πολύ σύντομα μέσα στην σειρά. Την δολοπλοκία την έχω δημιουργήσει εγώ, που αφορά την ομολογία μου» αποκάλυψε ο ηθοποιός Θάνος Χρόνης, ο Αμερικάνος της δραματικής σειράς του Alpha, Σασμός.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts