Σασμός – Η Γη της Ελιάς: Οι δύο γάμοι που άλλαξαν τον ρου των ιστοριών και τα κοινά σημεία

Σασμός Η Γη της Ελιάς: Στις δύο αγαπημένες σειρές οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, όμως, αναμφισβήτητα οι δύο γάμοι που είδαμε σχεδόν ταυτόχρονα στις οθόνες μας κατάφεραν να αλλάξουν πολλά στις εξελίξεις των υποθέσεων.


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η Ιουλία από το σίριαλ του Mega ντύθηκε νύφη και μάλιστα απολαύσαμε έναν υπέροχο τηλεοπτικό γάμο ενώ η Θοδώρα στο σίριαλ του Alpha είδε την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της να βάφεται με αίμα αφού την ώρα του γλεντιού έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Πετρή! Ο Πετρής ήταν ο πρώην σύντροφός της και η Θοδώρα μετά από αυτό κατάλαβε πόσο πολύ τον αγαπούσε.

Θρήνησε, έκλαψε και ο Γιώργης ο σύζυγός της, έγινε έξω φρενών και η συμπεριφορά του απέναντί της άλλαξε γιατί δεν μπορούσε με τίποτα να δεχτεί ότι τον έκανε ρεζίλι την ημέρα του γάμου τους.

Τα κοινά σημεία

Και οι δυο γυναίκες όπως έχουμε δει από τις ιστορίες τους δεν παντρεύτηκαν τον άντρα με τον οποίο ήταν πραγματικά ερωτευμένες.

Η δε Ιουλία χώρισε από τον μεγάλο της έρωτα, τον Στάθη όταν εκείνος της το ζήτησε αφού η σύζυγός του, Αρετή είχε μείνει ανάπηρη ενώ η Θοδώρα χώρισε από τον παιδικό της έρωτα Πετρή, αφού γνώρισε τον Γιώργη και από εγωισμό δεν ήταν ποτέ ξανά ζευγάρι.

Πώς θα εξελιχθούν αυτοί οι γάμοι

Μπορεί όλα να είναι όμορφα και ρομαντικά στη Γη της Ελιάς, όμως η Ιουλία μέσα της υποφέρει. Ειδικά μετά τον γάμο, οι μέρες που θα περνά στο πλευρό του συζύγου της θα είναι όλο και πιο δύσκολες. Στο μυαλό της τριγυρνά ο Στάθης Καπερνάρος, ο μεγάλος έρωτας της ζωής της. Ο Κουράκος δε θα αργήσει να καταλάβει πως η Ιουλία δεν έχει ξεπεράσει τον πρώην της, με αποτέλεσμα το τέλος της σχέσης τους να έρχεται στην γη της ελιάς. Στα επόμενα επεισόδια θα συμβούν κάποια γεγονότα, τα οποία όχι μόνο θα κλονίσουν τη σχέση τους, αλλά θα δημιουργήσουν κι επικίνδυνες καταστάσεις.

Στον Σασμό, η Θοδώρα έπεσε σε κατάθλιψη με τον Γιώργη να αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως τελικά ο Πετρής ήταν ο μεγάλος της έρωτας. Η συμπεριφορά της φτάνει τον Γιωργή στα άκρα με τον ίδιο να της συμπεριφέρεται άσχημα. Η Θοδώρα με το πέρασμα των ημερών αρχίζει και συνέρχεται, μιλά για όλα στον Γιώργη και προσπαθεί να φτιάξει και πάλι τη ζωή της έχοντας πλέον ως μοναδικό στήριγμα τον σύζυγό της. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα μείνει έγκυος και η σχέση τους θα ξαναφτιάξει.

HOTΗ Γη της ελιάς: Η Μαργαρίτα ανακαλύπτει τη φρικτή αλήθεια

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts