Σασμός: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μπαίνει απόψε στη σειρά

Σασμός: Μετά από τα τρία χρόνια της επιτυχημένης παρουσίας του στις «Άγριες Μέλισσες» ο Γιώργος Γεροντιδάκης αλλάζει τηλεοπτική στέγη και από σήμερα το βράδυ θα τον βλέπουμε στον «Σασμό».

Σασμός – Τι θα δούμε σήμερα

Μετά την έκρηξη στο σπίτι της Καλλιόπης, ο κόσμος στο χωριό είναι ανάστατος. Ο Αστέρης μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ η Αργυρώ είναι σε μεγάλη ταραχή για την υγεία του. Εν τω μεταξύ ο Αντώνης συλλαμβάνει τα ξαδέρφια της Μαρίνας, σίγουρος ότι εκείνοι είναι οι δράστες της επίθεσης, όσο κι αν ο Παύλος επιμένει για το αντίθετο. Η Μαρίνα συμβουλεύει την Αργυρώ να πάρει το Σταύρο και το παιδί και να επιστρέψουν στο Ρέθυμνο, μακριά από τις εντάσεις, ενώ η Καλλιόπη ακούει με τρόμο για την επίθεση στο σπίτι της και το τραυματισμό του γιου της και κατηγορεί τον Παύλο, που μαθαίνει πως γύρισε στο χωριό. Ο Κώστας γεμάτος τύψεις κι ενοχές καταρρέει, παρουσία της Άννας. Η πιθανότητα να έχει κάνει τον φόνο του Άγγελου κάποιος τρίτος, γεμίζει ελπίδα τον Μαθιό πως η Καλλιόπη θα αφεθεί ελεύθερη. Εν τω μεταξύ η Θοδώρα κάνει μια επεισοδιακή γνωριμία*, ενώ η γιαγιά Ειρήνη κι ο Μαθιός έρχονται αντιμέτωποι.

*Στο ρόλο του Λευτέρη Ορφανού ο Γιώργος Γεροντιδάκης

**Στο ρόλο του Δημήτρη Μαραθάκη ο Μάνος Πετούσης

Viral Είδηση: Σασμός: Μάνος Πετούσης: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον νέο ήρωα της σειράς

*ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΟΡΦΑΝΟΣ (Γιώργος Γεροντιδάκης)

Αστυνομικός, έξυπνος, αποφασιστικός κι αφοσιωμένος στη δουλειά του και στις αποστολές του. Εξ αιτίας αυτού ο Λευτέρης δεν έχει προσωπική ζωή. Η μοίρα θα παίξει το δικό της παιχνίδι και θα βρεθεί αντιμέτωπος με γεγονότα και καταστάσεις που θα καθορίσουν τις εξελίξεις.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts