Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ηλικία, το ύψος, ο γάμος με τον Σοφό και τα παιδιά τους

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εδώ και αρκετά χρόνια κρατάει τα ηνία της πρωινής ζώνης του Alpha, παρουσιάζοντας την επιτυχημένη εκπομπή Happy Day.

Η παρουσιάστρια τόσα χρόνια στον χώρο της παρουσίασης έχει καταφέρει να αγαπηθεί από το κοινό τόσο για τον χαρακτήρα της, όσο και για τις απόψεις που εκφέρει.

Πάμε όμως να μάθουμε λίγα πράγματα για εκείνη…

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 όπου και μεγάλωσε και είναι 39 ετών.

Ναι καλά διαβάσατε…

Τελειώνοντας το σχολείο, ξεκίνησε να σπουδάζει δημοσιογραφία και αποφοίτησε λίγα χρόνια μετά. Το 2000, ξεκίνησε να εργάζεται στο τμήμα ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Μακεδονία TV όπου ασχολούνταν με το διεθνές ρεπορτάζ. Από το 2002 μέχρι το 2005 δούλεψε στον μουσικό τηλεοπτικό σταθμό Mad tv όπου παρουσίαζε εκπομπές μουσικού και lifestyle περιεχομένου.

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2014 ανέλαβε την εκπομπή, Happy Day και μέχρι σήμερα μάς χαρίζει μοναδικές στιγμές.

Η παρουσιάστρια είναι 1.72 και διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί, το οποία θα ζήλευε κάθε γυναίκα.

Δεν είναι τυχαίο που ανήκει στην κατηγόρια με τις πιο όμορφες Ελληνίδες.

Όπως είχε αποκαλύψει η Σταματίνα σε παλαιότερη συνέντευξη της, η πρώην συνεργάτιδα και καλή της φίλη, Φαίη Σκορδά προσπαθούσε να της γνωρίσει τον Θέμη Σοφό που ήταν φίλος του Γιώργου Λιάγκα, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια επιτυχία. Τελικά, οι δύο τους όμως συναντήθηκαν και ερωτεύτηκαν δυο χρόνια αργότερα.

Ενάμιση χρόνο μετά το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 25 Ιουνίου του 2011στον Ιερό ναό του Άγιο Σεραφείμ. Η λαμπερή τελετή είχε 300 καλεσμένους, ενώ μετά το μυστήριο, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση.

Ο έρωτας της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του ποινικολόγου Θέμη Σοφού σφραγίστηκε με τον ερχομό των τριών παιδιών του.

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο την πρώτη της κόρη, τον Μάιο του 2013 και έναν χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο του 2014 τη δεύτερη. Τρία χρόνια όμως αργότερα ήρθε στην ζωή και ο γιος τους.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts