Στρατηγική συνεργασία της Λακιώτης Α.Ε. με την GROHE στο χώρο της κρουνοποιίας και των ειδών υγιεινής

Δεν είναι ,διόλου, τυχαίο, πως η εταιρεία Λακιώτης Α.Ε από την ίδρυσή της το 1978 μέχρι και σήμερα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες Ελληνικές εταιρείες και μια από τις πιο επιτυχημένες στον χώρο της. Στόχος της Λακιώτης Α.Ε ήταν και είναι ,πάντα, η συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών της και των προϊόντων της και καταβάλει ενεργή προσπάθεια για να τον επιτύχει. 

Φέτος ,μέσα από τις δυναμικές ενέργειες της, κατάφερε έναν από τους μεγαλύτερους στόχους της και ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία της με την κορυφαία εταιρία στο χώρο της κρουνοποιίας, GROHE, στο κλάδο των μπαταριών και ειδών υγιεινής. Η εταιρεία Λακιώτης Α.Ε., η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρία του κλάδου της  με πάνω από 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, πιστή στο όραμά της, προχωρά σε νέες στρατηγικές συνεργασίες προκειμένου να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της στην Ελληνική αγορά.

Σε όλα τα καταστήματα Λακιώτης Α.Ε. καθώς και στο e-shop www.lakiotis.gr, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν μια τεράστια ποικιλία από μπαταρίες λουτρού, νιπτήρος, κουζίνας, είδη εντοιχισμού, είδη υγιεινής, και πολλές ακόμα λύσεις για την κουζίνα και το μπάνιο, πάντα με εξασφαλισμένο απόθεμα, και το σημαντικότερο… στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts