Άνεση, υψηλή αισθητική και βιώσιμη κατανάλωση στην κουζίνα σας!

Η εταιρεία Λακιώτης παρουσιάζει την GROHE Blue Pure, η οποία καινοτομεί για ακόμα µία φορά παρουσιάζοντας το πρωτοποριακό σύστημα νερού GROHE Blue Pure, που, χάρη στη μοναδική τεχνολογία του, μετατρέπει το νερό της βρύσης σε φρέσκο, φιλτραρισμένο νερό, απομακρύνοντας όλες τις βλαβερές ουσίες που αλλοιώνουν τη γεύση του. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε µία αναζωογονητική γευστική εμπειρία μέσα στο σπίτι σας, όποτε το επιθυμείτε, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. 

Η µαγεία βρίσκεται στο φίλτρο! Το φίλτρο GROHE Blue Pure µπορεί να φιλτράρει µέχρι και 3.000 λίτρα νερού, χρησιμοποιώντας µια διαδικασία αποκλειστικής διήθησης για την αφαίρεση ακόμη και των μικρότερων σωματιδίων από το νερό της βρύσης. 

Δύο ξεχωριστές εσωτερικές δίοδοι -µία για φιλτραρισμένο και µία για µη φιλτραρισμένο νερό- εξασφαλίζουν ότι όταν το νερό φιλτράρεται, δεν έρχεται σε επαφή µε κάποιο αντικείμενο που να µπορεί να επηρεάσει τη γεύση του. Με βασική προτεραιότητα να διευκολύνει την καθημερινότητά µας, το σύστημα νερού GROHE Blue Pure διαθέτει χρονόμετρο αλλαγής φίλτρου, το οποίο µας ενημερώνει ότι πρέπει να το αντικαταστήσουμε µετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα χρήσης. 

Για το πρωτοποριακό σύστημα νερού Blue Pure, η GROHE συνεργάστηκε µε την εταιρεία παραγωγής συστημάτων επεξεργασίας νερού BWT, τους κορυφαίους επαγγελματίες στην Ευρώπη στον τομέα του νερού, ώστε να διασφαλίσει ότι το σύστημά της παράγει µια απαράμιλλη, αναζωογονητική εμπειρία κατανάλωσης.

Η εταιρεία Λακιώτης, γνωστή για τις σχέσεις εμπιστοσύνης που δημιουργεί με τους πελάτες της, συνεχίζει την ανοδική της πορεία επενδύοντας στην ποιότητα των προϊόντων και την αξιοπιστία των υπηρεσιών της.

Ανακαλύψτε την GROHE Blue Pure στα καταστήματα Λακιώτης ή με ένα κλικ στο https://www.lakiotis.gr/catalogsearch/result/?q=grohe+blue

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts