Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός για τη μάχη της με τον κορονοϊό – «Ένιωθα ότι πεθαίνω»

Μια συγκλονιστική ανάρτηση για τη μάχη της με τον κορονοϊό έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Alyssa Milano.

Η 47χρονη ηθοποιός μοιράστηκε τη δική της εμπειρία, περιγράφοντας τόσο την ταλαιπωρία της αρρώστιας, όσο και το παράδοξο που της συνέβη, καθώς ενώ είχε διαγνωστεί αρνητική στο τεστ για τον κορονοϊό, διαγνώστηκε θετική στο τεστ για τα αντισώματα του ιού.

«Στη φωτογραφία είμαι εγώ με αναπνευστήρα στις 2 Απριλίου. Ήμουν άρρωστη για δύο εβδομάδες. Ποτέ άλλοτε δεν έχω νιώσει πιο άρρωστη. Πονούσα παντού. Δεν είχα όσφρηση. Ένιωθα λες και ένας ελέφαντας είχε καθίσει στο στήθος μου. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και να κρατήσω φαγητό στο στομάχι μου. Έχασα 5 κιλά σε δύο εβδομάδες. Ένιωθα σύγχυση. Είχα φρικτούς πονοκεφάλους και χαμηλό πυρετό. Βασικά είχα όλα τα συμπτώματα του κορονοϊού.

Στο τέλος έκανα δύο τεστ κορονοϊού και ήταν αρνητικά. Έκανα και ένα τεστ για αντισώματα και αυτό αρνητικό. Μετά από 4 μήνες συμπτωμάτων όπως: ζαλάδα, στομαχικές διαταραχές, ακανόνιστη περίοδος, ταχυπαλμίες, προβλήματα στην αναπνοή, προβλήματα στη μνήμη και κακουχία, έκανα άλλο τεστ και βγήκα θετική σε αντισώματα covid. Είχα κορονοϊό. Το σύστημα των τεστ δεν είναι αλάνθαστο, άρα δεν ξέρουμε τα πραγματικά νούμερα. Αυτή η ασθένεια δεν είναι απάτη. Ένιωθα ότι πεθαίνω. Θα δώσω πλάσμα με την ελπίδα να σωθούν ζωές. Προσέξτε τον εαυτό σας. Πλύσιμο χεριών, μάσκα και κοινωνική απόσταση», είπε η Alyssa Milano.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts