Συμβουλές ομορφιάς, ρεαλιστικές προσδοκίες, λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα στα SkourasMed

Η τεχνογνωσία, η ιατρική και η αισθητική συναντιούνται με εκπληκτικά αποτελέσματα στα ιατρικά κέντρα εφαρμογών υγείας και ομορφιάς SkourasMed.

Η πρόοδος της ιατρικής επιστήμης και της σύγχρονης αισθητικής έχει καταστήσει την ομορφιά εφικτή.

Στα SkourasMed ένα επιτελείο εξειδικευμένων ιατρών και αισθητικών αναλαμβάνει να δώσει λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα. Με σωστή επικοινωνία και σχέσεις εμπιστοσύνης, βασισμένες σε ρεαλιστικές προσδοκίες και απόλυτα εξειδικευμένες γνώσεις, γίνονται εφικτές ακόμη και οι πιο ριζικές αλλαγές.

«Τα SkourasMed είναι οικογενειακή υπόθεση και ο άνθρωπος που μας εμπιστεύεται γίνεται μέλος της οικογένειάς μας» τονίζει ο Γιώργος Σκούρας, πλαστικός χειρουργός των SkourasMed.

«Επί 25 χρόνια στα SkourasMed, κάθε μας μέρα, κάθε μας βήμα, κάθε μας πράξη, ακολουθεί το τρίπτυχο: αξιοπιστία των μεθόδων που εφαρμόζουμε, εξέλιξη σύμφωνα με τις διεθνείς καινοτομίες, συνέπεια απέναντι στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται» εξηγεί η Επιστημονική Διευθύντρια του κέντρου και ιατρός, κα Αθηνά Σκούρα.

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς των ιατρικών κέντρων υγείας και ομορφιάς SkourasMed. Επισκεφτείτε το site www.skourasmed.com και επωφεληθείτε από τις προσφορές του μήνα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts