Βρες το μαγικό ορό αντιγήρανσης για διαγραφή των ρυτίδων!

Η επιστημονική ομάδα των SkourasMed, με πολυετή εμπειρία στον τομέα της ανάπλασης, δημιούργησε τον ορό 1% Pure Retinol 30ml με υψηλής καθαρότητας ρετινόλη ενκαψυλιωμένη από κερί carnauba, για διαγραφή των ρυτίδων και εντυπωσιακή μείωση των δυσχρωμιών με έναν ορό-σύμβολο άμεσης αναδόμησης και παρατεταμένης δράσης, που επιτρέπει την ταχύτερη διαδερμική διείσδυση και μειώνει το κίνδυνο ερεθισμών του δέρματος. 

Ο ορός 1% Pure Retinol χαρίζει άμεσα αποτελέσματα γιατί καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης, μειώνει την ένταση και το βάθος των ρυτίδων, ενώ αντιμετωπίζει δραστικά τις δυσχρωμίες και τους ερεθισμούς του δέρματος, χαρίζοντας ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. 

Χρησιμοποιώντας τον 1% Pure Retinol εξομαλύνουμε τις ατέλειες της επιδερμίδας, μειώνουμε αισθητά πια τα ανεπιθύμητα σημάδια γήρανσης και ελαχιστοποιούμε τις πανάδες και τους τυχόν ερεθισμούς. Το δέρμα μας αναδομείται και αποκτά μεταξένια υφή, λάμψη και τέλεια χρωματική ομοιομορφία. 

Μετά από καθαρισμό με το Refreshing Cleansing Gel, εφαρμόστε δύο τρεις σταγόνες στο πρόσωπο μόνο το βράδυ αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια και περιμένετε λίγο μέχρι να απορροφηθεί. Αρχικά εφαρμόστε το βράδυ 1 φορά την εβδομάδα και αυξήστε τη χρήση μετά από 2 εβδομάδες στις 2 φορές. Για όσο θα χρησιμοποιείτε το 1% Pure Retinol, μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε το αντηλιακό σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Ανακαλύψτε περισσότερα στο επίσημο e-shop των SkourasMed www.skourasmed.com/cosmetics/

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts