Φθινοπωρινή αναγέννηση και φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων με την ιατρική γνώση των SkourasMed

Η επιστημονική ομάδα των SkourasMed, με πολυετή εμπειρία στον τομέα της ανάπλασης, δημιούργησε έναν δερματολογικό ορό κορυφαίας αναπλαστικής αξίας, με ρετινόλη ψηλής απόδοσης στην ιδανική, για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, συγκέντρωση 0.4%, ενισχυμένος με κερί carnauba και εκχύλισμα ινδοκάρυδου για ταχύτερη δράση και αντιοξειδωτική προστασία.

Ο ορός 0.4% Pure Retinol λειαίνει ορατά τις λεπτές γραμμές και καταπολεμά τις δυσχρωμίες χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Δραστικός ορός ρετινόλης για πιο ευαίσθητα δέρματα, με ρετινόλη υψηλής καθαρότητας (0.4%) που καταπολεμά τα ήπια σημάδια γήρανσης, μειώνει αισθητά τις λεπτές γραμμές και βελτιώνει θεαματικά το ανάγλυφο της επιδερμίδας. Οι φορείς λιπιδίων του κεριού carnauba προσφέρουν ταχύτερη διαδερμική διείσδυση και ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο ερεθισμών.

Τα SkourasMed είναι ένα ιατρικό κέντρο εφαρμογών υγείας και ομορφιάς.

Η πρόοδος της ιατρικής επιστήμης και της σύγχρονης αισθητικής έχει καταστήσει την ομορφιά εφικτή. Στο κέντρο αισθητικών εφαρμογών SkourasMed ένα επιτελείο εξειδικευμένων ιατρών και αισθητικών αναλαμβάνει να δώσει λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα.

Ανακάλυψε μια απολαυστική ιστορία περιποίησης, αναγέννησης και προστασίας της επιδερμίδας, με τη δερματολογική υπογραφή των SkourasMed στο επίσημο e-shop: www.skourasmed.com/cosmetics/.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Χειροθεσία του Νικόλα Διαμαντή Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία” της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος υποδέχθηκε τα ιερά Λείψανα του Αγίου Νικολάου, στο ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος, με την ευλογημένη λειτουργική ευκαιρία της υποδοχής των

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »