Τα Ζώδια σήμερα Τετάρτη 3/10/2018

Κριέ,σήμερα θα επικρατεί ιδιαίτερα θετικό κλίμα στη δουλειά σου, που θα σε ευνοήσει για νέα ξεκινήματα, συνεργασίες και επενδύσεις γενικότερα. Οι σχέσεις με τους ανωτέρους σου χαίρουν μεγάλες στιγμές… και οι πρωτοποριακές σου ιδέες πλέον εκλαμβάνονται ως κερδοφόρες και όχι ως παράτολμες.Η ερωτική σου σχέση σήμερα θα τονωθεί και θα αποκτήσει μεγαλύτερη ουσία και περιεχόμενο, ως συνέπεια να περάσεις ένα πολύ παθιασμένο βράδυ με το σύντροφό σου. Όσο και για εσένα, αδέσμευτε Κριέ, κάτι δυνατό έρχεται να ταρακουνήσει τα ήρεμα νερά της καθημερινότητάς σου και να σε… αποπλανήσει στην αγκαλιά του!!

Ταύρος

Ταύρε,τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ψυχραιμία, ειδικά σε κάποιες στιγμές έντασης που θα προκύψουν μέσα στην ημέρα. Απόφυγε τις μεγάλες αλλαγές και τις νέες συμφωνίες. Στα αισθηματικά σου,  χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός στη σχέση σου για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Απόφυγε τις δυσάρεστες συζητήσεις σήμερα. Εσύ που είσαι μόνος σου και δεν έχεις κάποια σχέση, η σημερινή μέρα ευνοεί πολύ τις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σου αλλά και τις νέες γνωριμίες. Γενικά το κλίμα είναι ερωτικό!!!

Δίδυμοι

Δίδυμε,με το άγχος που σε διακατέχει, ένα είναι βέβαιο, ότι δεν έχεις καθαρή σκέψη και σωστή κρίση για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Απόφυγε τις άσκοπες κινήσεις και συγκεντρώσου στους στόχους σου. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να γίνουν.Η σχέση σου έχει ανάγκη από έναν αέρα ανανέωσης γι’ αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς τη σημερινή ημέρα για να δραπετεύσεις κάπου ευχάριστα με το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ταίρι φρόντισε να τονώσεις το κέφι και την αισιοδοξία σου και είναι βέβαιο ότι όλο και κάποιος θα βρεθεί για να σε φλερτάρει.

Καρκίνος

Καρκίνε,στη δουλειά σου θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να τελειώνεις με κάποια θέματα που έχουν μείνει στην μέση. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Έχεις πάρα πολλές οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις, γι’ αυτό καλό θα είναι να προγραμματιστείς περισσότερο.Πρόσεχε τι κάνεις και τι λες σήμερα στα αισθηματικά σου, γιατί δεν αργεί να έρθει η κακιά ώρα του καβγά που θα σε κάνει πυρ και μανία με το σύντροφό σου. Ρίξε τους τόνους σου και αν χρειαστεί μείνε μακριά και από το σπίτι σου!!! Αν αυτό τον καιρό κάνεις παρέα μόνο με την μοναξιά, χαλάρωσε, απόλαυσε το και διασκέδασε το με φιλικά σου πρόσωπα που περνάς τέλεια!!! Άλλωστε είναι η μόνη επιλογή που έχεις.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts