Τα ζώδια της Τετάρτης 27/03/19

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη δείχνοντας πως θα ξυπνήσεις γεµάτος/η ενέργεια και διάθεση. Το απόγευµα η Σελήνη θα περάσει τον Αιγόκερω και η προσοχή σου θα στραφεί στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Το εξάγωνο µε την Αφροδίτη από τους Ιχθύς θα σου φέρει ευκαιρίες να περάσεις καλά στην προσωπική σου ζωή.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και δείχνει πως θα έχεις την τάση να σκέφτεσαι καχύποπτα προς όλους. Το απόγευµα η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα αρχίσεις να βρίσκεις ξανά τη διάθεσή σου. Το εξάγωνο µε την Αφροδίτη από τους Ιχθύς είναι βοηθητικό για αισθηµατικά ζητήµατα αλλά και για να περάσεις καλά.

Δίδυµοι

Η Σελήνη σε προτρέπει να δώσεις βάση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το απόγευµα η Σελήνη στον Αιγόκερω και είναι πιθανόν να αρχίσεις να νιώθεις περισσότερο εσωστρεφής. Το εξάγωνο µε την Αφροδίτη µπορεί να δηµιουργήσει θερµό κλίµα µε πρόσωπο του επαγγελµατικού σου περιβάλλοντος.

Καρκίνος

Η Σελήνη σου ασκεί πίεση προκειµένου να µην αφήσεις δουλειές σε εκκρεµότητα. Το απόγευµα η Σελήνη στον Αιγόκερω και η διάθεσή σου καθώς και οι προτεραιότητές σου θα αλλάξουν. Το εξάγωνο µε την Αφροδίτη από τους Ιχθύς δείχνει πως θα υπάρξει ένα καλό κλίµα για να ξεκινήσει µία νέα σχέση.

Λέων

Σήµερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και θα βρει τρόπο να σε κάνει να περάσεις καλά. Το απόγευµα η Σελήνη στον Αιγόκερω και τα εργασιακά ζητήµατα θα τραβήξουν την προσοχή σου. Το εξάγωνο µε την Αφροδίτη από τους Ιχθύς δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κλείσεις κάποια από αυτά.


Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts