Τα ζώδια του Αυγούστου από την Άση Μπήλιου

Η Άση Μπήλιου είναι διακοπές, η εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου επίσης, όμως οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο δεν μπορούν να περιμένουν.

Έτσι, η Άση Μπήλιου μας «είπε» τα ζώδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Τι λένε τα άστρα για όλα τα ζώδια;

Πώς θα είναι ο Αύγουστος για όλα τα ζώδια; Σε δυο ποστ με φωτό από τα υπέροχα Κύθηρα! ❤️
Κριός: με περισσότερη ενέργεια, δημιουργική διάθεση και έμφαση στα ερωτικά, την δημιουργία, τα παιδιά, τις διακοπές, την καλοπέραση έρχεται ο Αύγουστος. Στο τέλος του κρύβει ευκαιρίες στην δουλειά για νέα ξεκινήματα.
Ταύρος: μέχρι τις 21.8 ο Αύγουστος είναι πιο απαιτητικός και κουραστικός αφού ακόμη και στις διακοπές κάτι σας απασχολεί ή υπάρχουν εκκρεμότητες. Το τελευταίο δεκαήμερο σας αποζημιώνει στον ερωτικό τομέα, στα θέματα δημιουργίας και παιδιών.
Δίδυμοι: Αρκετά πιο άνετος ο Αύγουστος. Σας δίνει ευκαιρίες στην επικοινωνία, σε επαφές και συζητήσεις, σε ευχάριστες συναντήσεις, διακοπές. Μετά τις 21 θα ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα, νέα ξεκινήματα στη δουλειά ή το σπίτι.
Καρκίνος: μετά από ένα κουραστικό Ιούλιο ο Αύγουστος θα είναι πιο ευχάριστος μολονότι κάποιο άγχος για τα οικονομικά δεν θα λείψει. Ευκαιρίες για διακοπές, ξεκούραση πριν τις 21. Έμφαση στην επικοινωνία, τις σπουδές,την δουλειά.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts