Τι δεν αντέχουν τα 12 ζώδια στον έρωτα;

Έχουν πολύ μεγάλη σημασία τα όρια αντοχής, στο να υπάρξει ισορροπημένη διάρκεια σε μια σχέση βοηθά πάρα πολύ η γνώση για το τι αντέχει και τι δεν ανέχεται ο καθένας. Κάθε ζώδιο έχει τα χαρακτηριστικά του, αυτά ουσιαστικά φανερώνουν το πλαίσιο ανεκτικότητας, δείχνουν τον δρόμο για να συμπεριφερθείς χωρίς να πέσεις σε ανεπανόρθωτα λάθη. Δεν εκφράζονται όλοι οι άνθρωποι άμεσα και ξεκάθαρα, κάποιοι κρύβουν την συναισθηματική τους κατάσταση, κάποιοι άλλοι οικιοθελώς αποπροσανατολίζουν το ταίρι τους νομίζοντας πως αυτή είναι μια σωστή και προστατευτική αμυντική τακτική.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του άτομου που σε ενδιαφέρει και μάθε τι δεν αντέχει στον έρωτα:

ΚΡΙΟΣ

Ένας Κριός δεν αντέχει τους συμβιβασμούς, τις συναισθηματικές εκπτώσεις, τις εξαναγκαστικές ενέργειες. Ανήκει στους τολμηρούς χαρακτήρες γιατί έχει την τόλμη να συνειδητοποιεί, να εξακριβώνει, και να μην φοβάται το τελικό αποτέλεσμα. Όταν βλέπει ότι το πάθος έφυγε, όταν καταλαβαίνει πως άρχισε να τρυπώνει η αδιαφορία, όταν η ζήλεια γίνεται ανύπαρκτη, τότε προετοιμάζει τον εαυτό του, δεν αφήνετε σε φρούδες ελπίδες, δεν τρέφεται με ψευδαισθήσεις. Ουσιαστικά αυτό που δεν αντέχει ένας Κριός είναι να ζει σε συνθήκες που δεν αναλογούν με τα θέλω και την προσωπικότητα του. Έχει ηγετικές τάσεις, δεν δέχεται να του λες τι να κάνει και πώς να το πει, εναντιώνεται με έντονο αρνητισμό στην πίεση, δεν συγχωρεί το ψέμα και την κουτοπονηριά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δεν αντέχει την αστάθεια, τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, το μια κρύο μια ζέστη, μια χωρίζουμε μια ξανά είμαστε μαζί. Ασφάλεια νιώθει μόνο σε ένα περιβάλλον που είναι σταθερό, προβλέψιμο και ξεκάθαρο, ουσιαστικά η συμπεριφορά του στηρίζεται στο γεγονός ότι δεν αντέχει την αβεβαιότητα. Θέλει να ξέρει τι θα γίνει αύριο, σε ποιες συνθήκες θα τον ξημερώσει η μέρα, ποιον άνθρωπο θα έχει δίπλα του. Καταστάσεις που του δημιουργούν αμφιβολίες του προκαλούν αρνητισμό, ωστόσο επειδή είναι από τους χαρακτήρες που οι αλλαγές τον αγχώνουν, γι αυτό θα δώσει χρόνο στα γεγονότα, τα συναισθηματικά σχοινιά δεν θα τα κόψει εύκολα, θα διατηρήσει την ελπίδα του. Δεν αντέχει την πίεση ούτε την εσωτερική ούτε την εξωτερική, δυσκολεύεται να πάρει μια οριστική απόφαση, όταν όμως την πάρει τότε δεν πρόκειται να πισωγυρίσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος δε αντέχει την σοβαρότητα, την δέσμευση, την απώλεια επιλογής. Το μυαλό του είναι παιχνιδιάρικο θέλει να παίζει, να παίρνει το ένα, να αφήνει το άλλο και όλα μαζί να τα έχει γύρω του. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο λειτούργει και στην προσωπική του σχέση, θέλει να έχει επαφές με εσένα, επαφές με κάποια άλλο άτομο παλιό ή καινούργιο, και όλα μαζί τα πρόσωπα να τα έχει στη ζωή του. Δεν αντέχει την απόρριψη, βέβαια δε θα το βάλει κάτω, αλλά θα δυσανασχετήσει όταν νιώσει πως πάνε να κοπούν τελείως οι επαφές με πρόσωπο που θεώρει πως το έχει κερδίσει και είναι δικό του. Αυτό που ουσιαστικά δεν αντέχει είναι να νιώθει πως δεν μπορεί να ξεγλιστρήσει, να επιλέξει, να δοκιμάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Καρκίνος δεν θέλει να τελειώνει αυτό που του δίνει ασφάλεια, σταθερότητα, και προορισμό. Αυτό που δεν αντέχει είναι να ζει ένα αβέβαιο παρόν γιατί πολύ απλά του δημιουργεί ανασφάλεια για το μέλλον. Ο Καρκίνος τα θέλει όλα μπροστά του στημένα, βάσιμα, και γερά. Ίσως να κάνει τα στραβά μάτια στο απειλητικό γεγονός που θα κλονίσει την ισορροπία του, δεν αντέχει να συνειδητοποιήσει πως ξεκίνησε η αρχή του τέλους. Δύσκολα θα πάρει την απόφαση να τερματίσει αυτό που τον αρρωσταίνει, ένας Καρκίνος θα κινηθεί αποφασιστικά μόνο όταν το θέμα λήξει με απόφαση που θα πάρει το άλλο άτομο. Στην σχέση του ή σε οποιαδήποτε κατάσταση δεν θα αντέξει να δώσει τέλος θα περιμένει να έρθει εκ των πραγμάτων από μόνο του.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Υπογραφή σημαντικής συμφωνίας στο Λονδίνο για το χώρο της υγείας μεταξύ Ομίλου Ιατρικού Αθηνών & Imperial College Healthcare

Σε μία πολύ σημαντική σύναψη διεθνούς συμφωνίας προχώρησε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ενώνοντας τις δυνάμεις του με το κορυφαίο παγκοσμίως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »