Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Η αστρολογία σήμερα 10 Απριλίου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)
Τώρα έχουμε την αίσθηση ότι δεν παίρνουμε αυτό που θέλουμε από τους άλλους και μπορεί να αισθανόμαστε άτυχοι. Κάνουμε προσπάθειες για έλεγχο του περιβάλλοντός μας και θέλουμε οι άλλοι να μας θεωρούν σημαντικούς. Παίρνουμε τις αποτυχίες κατάκαρδα και τα βάζουμε με τον εαυτό μας, πιστεύοντας ότι δεν αξίζουμε. Υπάρχει λογοκρισία και εκφράζουμε εγωισμό, αλλά αισθανόμαστε και ενοχές. Αντιμετωπίζουμε περιορισμούς που δημιουργούνται από την ηττοπαθή στάση μας και αρνούμαστε να απολαύσουμε τη ζωή. Τώρα έχουμε μια σαρκαστική αίσθηση του χιούμορ, κοφτερό μυαλό και ικανότητα να ενεργούμε με σύνεση και στρατηγική. Η ζωτικότητά μας μπορεί να υποφέρει και αισθανόμαστε σωματικά καταπονημένοι.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, η περίοδος αυτή τείνει να δημιουργήσει ένταση και πίεση εξαιτίας των καθηκόντων και των υποχρεώσεων σας, αλλά και επειδή δεν μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε για τον εαυτό σας. Μπορεί να αισθάνεστε κάπως καταπιεστικά ή μπορεί να αισθανθείτε σαν να θέλετε να αποφύγετε την ανάληψη των ευθυνών σας, αλλά οι συνέπειες δεν θα είναι και οι καλύτερες. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να βρείτε μια συμβιβαστική λύση μεταξύ της εκπλήρωσης των επιθυμιών σας και των υποχρεώσεων σας. Αν οι άλλοι σας δώσουν εντολές να κάνετε κάτι, τότε θα νιώθετε καταπιεσμένοι, με ανεκπλήρωτες επιθυμίες και ανήσυχοι. Προσπαθήστε να αποβάλλετε την έλλειψη αυτοπεποίθησης ή την αίσθηση της αποθάρρυνσης.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Το μυαλό μας είναι αναλυτικό και είναι πιθανό να ασχοληθούμε με μια εργασία που περιλαμβάνει την έρευνα ή τη διδασκαλία. Έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε στο βάθος των πραγμάτων και αυτό να το μοιραστούμε με τους άλλους. Μπορεί επίσης να αποκτήσουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με σοβαρά ζητήματα, διατηρώντας τα στη μνήμη μας. Το μυαλό μας είναι διεισδυτικό και διορατικό και έχουμε μια ζωντανή και δημιουργική φαντασία που μας βοηθά να κάνουμε νέες και ενδιαφέρουσες διασυνδέσεις που επεκτείνουν τις γνώσεις μας και συνεπάγονται μια νέα αντίληψη των πραγμάτων.
Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, στις προσωπικές σχέσεις σας έχετε την τάση να είστε ευθείς και άμεσοι. Η εμπιστοσύνη και η τιμιότητα είναι πολύ σημαντικές για εσάς και αυτό απαιτείτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα νιώθετε αυτοπεποίθηση και ασφάλεια ενώ η σταθερότητά σας μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη των άλλων. Είστε αρκετά αποτελεσματικοί στις σκέψεις σας και άνετοι στην επικοινωνία, έτσι μπορείτε να κυριαρχήσετε λεκτικά σε ένα ολόκληρο ακροατήριο. Έχετε την τάση να υποστηρίζετε τα επιχειρήματά σας και εκφράζετε άνετα τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σας. Μπορείτε να κατανοήσετε τώρα τα πιο αόριστα και ασαφή θέματα αλλά και να αποκτήσετε εύκολα οικονομική βοήθεια, επειδή μιλάτε με ειλικρίνεια και εντιμότητα. Στις προσωπικές σχέσεις σας, αναμένετε από τους άλλους να είναι τόσο ειλικρινείς, όπως είστε κι εσείς.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα είμαστε πολύ ρομαντικοί και ζούμε στο όνειρο και την φαντασία. Είμαστε ευαίσθητοι και δημιουργικοί αλλά δεν έχουμε πρακτικότητα όσον αφορά την αγάπη και τα χρήματα. Θέλουμε να δώσουμε στις στενές προσωπικές μας σχέσεις, έτοιμοι να κάνουμε θυσίες για όποιον αγαπάμε. Είμαστε συναισθηματικοί και συμπονετικοί και συγκινούμαστε εύκολα από την ευγένεια των άλλων, τη μουσική, την ποίηση και τον χορό. Συγχωρούμε εύκολα γι’ αυτό μπορούμε να προσελκύσουμε ανθρώπους που μας εκμεταλλεύονται. Αντιπαθούμε την αγενή και χονδροειδή συμπεριφορά και εκπέμπουμε μια αιθέρια και μυστηριώδη γοητεία που είναι διακριτικά δελεαστική και πολύ ελκυστική.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα στου δευτέρου δεκαημέρου, δεν θα είστε πολύ πρακτικοί ούτε και θα βλέπετε ξεκάθαρα τις προθέσεις του συντρόφου σας ή ζητήματα οικονομικά, έτσι δεν είναι και η καλύτερη στιγμή για να πάρετε οποιεσδήποτε αποφάσεις, επειδή αυτό που νομίζετε ότι χρειάζεστε είναι μια ψευδαίσθηση. Είστε ιδεαλιστές όσον αφορά τις σχέσεις σας και κατά συνέπεια, διατρέχετε τον κίνδυνο της απογοήτευσης αργότερα, όταν θα δείτε τελικά τους άλλους όπως είναι στην πραγματικότητα. Μπορεί επίσης να έχετε την τάση να εξιδανικεύετε τις σχέσεις σας και να βλέπετε αυτό που θέλετε να δείτε. Το ίδιο ισχύει και για τις αγορές σας, όπου μπορεί να αγοράσετε κάτι που είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που πραγματικά θέλετε να πάρετε. Υπάρχει επίσης μια τάση στην ονειροπόληση και μερικές φορές, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ασάφεια κάποιων καταστάσεων, οπότε δώστε ιδιαίτερη προσοχή. Ευνοείστε

Ο Δίας στον Τοξότη γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 12 Αυγούστου)

Τώρα δίνουμε έμφαση στις αξίες μας και ευαισθητοποιούμαστε στην εσωτερική μας ανάπτυξη. Αξιολογούμε γιατί δεν είμαστε τίμιοι με τον εαυτό μας και προσπαθούμε να αποσαφηνίσουμε τους λόγους. Όταν προκύπτουν ευκαιρίες ενώ ο Δίας είναι ανάδρομος, είναι το αποτέλεσμα των σπόρων που φυτεύσαμε στο παρελθόν από ανθρώπους που συναντήσαμε στο παρελθόν. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ολοκληρώσουμε έργα που αφορούν τον Δία, όπως το να ασχοληθούμε με μια παλιά γνώση ή να ολοκληρώσουμε την εκπαίδευσή μας ή να κάνουμε ένα μακρύ ταξίδι που είχαμε αναβάλει ή να επανασυνδεθούμε με κάποιον που είχαμε χάσει προ πολλού. Είναι καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με πνευματικά ή φιλοσοφικά ζητήματα με στόχο να δούμε με καλύτερη προοπτική τη ζωή. Λόγω της πνευματικής φύσης του ανάδρομου Δία, δεν είναι καιρός να αρχίσουμε ουσιαστικές δραστηριότητες.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Δία θα μπορούσαν να υπάρξουν συγκρούσεις ανάμεσα στα περίεργα συναισθήματά μας και την ανάγκη μας να τα εκφράσουμε. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο μπορούμε να ζητήσουμε χάρες, να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με το να έρθουμε πιο κοντά συναισθηματικά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να ενισχύσουμε τους δεσμούς αγάπης.

e-zwdia

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts