Το νέο κατάστημα Λακιώτης άνοιξε στην περιοχή της Άνοιξης!

Το νέο κατάστημα που βρίσκεται στην Άνοιξη, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στον αριθμό 34, αποτελεί το 10ο και νεότερο μέλος της «οικογένειας» Λακιώτης. Σε έναν χώρο 480 τ.μ. φιλοξενούνται το πιο σύγχρονα και καλαίσθητα προϊόντα των συνεργαζόμενων με την εταιρία brands, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους επισκέπτες να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στο χώρο των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής.

Ο χώρος αποτελείται από τρία επίπεδα με βοηθητικούς χώρους που εξυπηρετούν τόσο στην αποτελεσματική λειτουργία του καταστήματος, όσο και στην άνετη περιήγηση των πελατών. Με πάνω από 400 ετοιμοπαράδοτους κωδικούς προϊόντων που ανανεώνονται διαρκώς οι καταναλωτές μπορούν να ανακαλύψουν όλα τα αγαπημένα τους είδη, σε μεγάλη ποικιλία. Διαθέτει εύκολη πρόσβαση με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης 10 θέσεων.

Το showroom του καταστήματος συνδυάζει τις κομψές γραμμές που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την εταιρεία Λακιώτης, με το state of the art design. Ο χώρος έχει σχεδιαστεί ώστε να ενθαρρύνεται η άμεση επαφή με τα προϊόντα. Ιδιαίτερη έμφαση έχει επίσης δοθεί και στον φυσικό φωτισμό έτσι ώστε, όχι μόνο τα προϊόντα της εταιρίας να αναδεικνύονται με τον βέλτιστο τρόπο, αλλά και να επιτυγχάνεται η ενεργειακή εξοικονόμηση που βοηθά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η εταιρεία είναι δομημένη γύρω από την λέξη ποιότητα και καινοτομία, έννοιες που συναντώνται σε κάθε έκφανση της καθημερινής λειτουργίας της. Συνεπώς, από τους ίδιους τους χώρους της εταιρείας μέχρι και την επιλογή των ανθρώπων της, διακρίνεται έναντι των υπολοίπων εταιρειών του χώρου, γεγονός που καθιστά την εταιρεία Λακιώτης πρωτοπόρο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts