Το χαρμάνι ΕSPRESSE κρύβει στη γεύση του όλα τα μεθυστικά αρώματα του καφέ!

Το χαρμάνι ΕSPRESSE Caffe, είναι η επιτομή της γλυκιάς γεύσης και της βελούδινης υφής! Ο γλυκόπιοτος, κρεμώδης καφές ΕSPRESSE Caffe είναι κάτι παραπάνω από απολαυστικός.

Η ΕSPRESSE, με 25 χρόνια εμπειρία στο χώρο του καφέ και την επιλεκτική και αποκλειστική εισαγωγή των χαρμανιών του Ιταλικού οίκου Portioli, κάνει και τα δικά της βήματα στη παραγωγή καφέ με το χαρμάνι του Προέδρου & Διευθύνων Συμβούλου της, Κου Νίκου Πάπα!

Όπως όλα τα προϊόντα της ΕSPRESSE, το χαρμάνι της εταιρίας αποτελείτε από τους καλύτερης ποιότητας κόκκους καφέ, επεξεργασμένους με βάση τη πολύχρονη τεχνογνωσία που χαρακτηρίζει την εταιρία από τη σύστασή της. Το γευστικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει.

Υπέροχη πλούσια υφή που χαϊδεύει τη γλώσσα και πλημμυρίζει τις αισθήσεις.Αν πάλι, ψάχνετε ακόμα να βρείτε τον καλύτερο καφέ για εσάς, ίσως ένα από τα δεκάδες προϊόντα καφέ της ΕSPRESSE – Potioli να είναι αυτό που αναζητάτε. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα επισκεφτείτε το site της εταιρίας: https://espresse.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts