Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 4 ως 10/3

Περνάμε στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή, ο οποίος βρίσκεται και στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση, την ψυχολογική σου κατάσταση και τις εσωτερικές διεργασίες. Η περίοδος αυτή έχει αρκετό ενδιαφέρον, χρειάζεσαι ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου αρχικά για να τακτοποιήσεις σκέψεις και συναισθήματα και για να έρθεις σε επαφή με όσα χρειάζεσαι και επιθυμείς, αλλά και για να καταλάβεις τον εαυτό σου. Αυτή η εσωτερική δουλειά είναι που θα σε οδηγήσει σε μια καλή σχέση ή σε καλύτερες επιλογές στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκτη μέρα του μήνα έχει τεράστια σημασία. Δύο θέματα αφορούν την κοινωνική σου ζωή: ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο σημείο που σχετίζεται με αυτήν από εκείνη τη μέρα και ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο σημείο και μια νέα Σελήνη. Επειδή πρόκειται για ένα σημείο που σχετίζεται και με τις νέες γνωριμίες και τη δικτύωση, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί κάτι νέο στη συναισθηματική σου ζωή. Το μεγαλύτερο νέο όμως είναι ότι ο Ουρανός θα περάσει πλέον μόνιμα στο ζώδιό σου για να σε βοηθήσει να καινοτομείς, αλλά και να μην συμβιβάζεσαι με οτιδήποτε δεν “σου κάνει”. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο έρωτας προβλέπεται να είναι ένα κεντρικό θέμα αυτόν τον μήνα με πολύ καλές εξελίξεις. Καλείσαι να εγκαταλείψεις κάθε είδος ελέγχου των καταστάσεων, ό, τι κι αν σημαίνει αυτό. Άσε τα πάντα να κυλήσουν με φυσικό τρόπο, είναι πιθανό ό, τι μπορούσες να κάνεις να το έκανες εξάλλου. Μερικές φορές χρειάζεται ο κατάλληλος χρόνος για να γίνεται κάτι ή για να καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό ακριβώς που έχουμε στο μυαλό μας. Επίσης, είναι σημαντικό να δώσεις προσοχή στον εαυτό σου, στα σχέδιά σου και στην φροντίδα και προσωπική σου εξέλιξη. Τα συναισθηματικά ζητήματα θα προχωράνε παράλληλα με αυτά, και όσο καλύτερα πηγαίνουν αυτοί οι τομείς, τόσο καλύτερα θα πηγαίνουν και τα συναισθηματικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα που ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα από τις 6 μπορεί να επιστρέψει κάποιο πρόσωπο από το συναισθηματικό σου παρελθόν και αυτό να είναι πολύ σημαντικό για να γίνει ένα ξεκαθάρισμα ή εσωτερικό κλείσιμο της υπόθεσης, μέσα σου δηλαδή. Αυτά τα καλά έχει ο ανάδρομος Ερμής κι ύστερα όλοι τον κατηγορούμε για αργοκίνητο και προβληματικό. Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνεις είναι να συγκεντρωθείς, να ανακτήσεις δυνάμεις και να βγεις έξω στον κόσμο για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους γιατί δίνονται και τέτοιες ευκαιρίες, ή να επιχειρήσεις να λύσεις μια για πάντα τα όποια προβλήματα έχουν προκύψει με έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts