Τρία μίλια: Μία τρομακτική ανακάλυψη θα κάνει την Κάτια να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της

Τρία μίλια: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς.

Ο Στέφανος μαθαίνει ότι ο Σπύρος κρατάει κλειδωμένη τη μητέρα του, χωρίς η ίδια να θυμάται τίποτα. Ο Γεράσιμος απελπίζεται, επειδή θεωρεί πολύ δύσκολο να βρεθεί η Κάτια. Ο Μιχάλης τον στηρίζει, προσπαθώντας και εκείνος να μη χάσει την πίστη του.

Η Σύλβια ανοίγει την καρδιά της στη Δέσποινα και της μιλάει για τη ζωή της. Η Μάνια και η Φωτεινή λογομαχούν έντονα. Η Κλειώ μαθαίνει ότι ο Πέτρος και ο Χρόνης προσπαθούν να επισκευάσουν το καΐκι του Νικόλα. Η Δέσποινα δεν αποκαλύπτει στον Μάρκο την αλήθεια για το παιδί της Σύλβιας. Η Κάτια βρίσκει το απόκομμα της.

Δείτε εδώ το trailer του 139ου επεισοδίου – Παρασκευή 30.12.2022:

Δείτε εδώ sneak preview του επεισοδίου:

Η Κάτια εξακολουθεί να βασανίζεται από την απώλεια της μνήμης της. Μία τρομακτική ανακάλυψη, όμως, θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της…

Η Φωτεινή σπεύδει με την Κάτια να βρουν τον Μιχάλη, μετά το ανώνυμο τηλεφώνημα που δέχτηκε. Οι δυο τους θα αντιμετωπίσουν ένα κίνδυνο που θα απειλήσει την ίδια τους τη ζωή…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts