Τρία μίλια: Ένα δείπνο φέρνει την κατάσταση εκτός ελέγχου

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star, Τρία μίλια.

Το διαφημιστικό φυλλάδιο για το νέο δρομολόγιο του πλοίου αναστατώνει τη Δρακόνησο. Η Λίζα προσπαθεί να κατευθύνει την απογοήτευσή τους, στο πρόσωπο του καπετάνιου.

Η Βασιλική, ο Χάρης και ο Χρόνης ανησυχούν για το μέλλον του νησιού τους και για τις δουλειές τους και όταν συναντούν τον καπετάνιο, του ζητούν εξηγήσεις. Η Κλειώ κάνει προσπάθειες να ενώσει και πάλι την οικογένειά της. Μια διένεξη, όμως, ανάμεσα στον Τίμο και στη Δέσποινα, φέρνει μεγάλες αποκαλύψεις και η αλήθεια πληγώνει πολύ την Κλειώ και την Ελένη.
Στην Αθήνα, ο Ευθύμης ανακαλύπτει πολλά νέα στοιχεία για τη Λίζα. Ο Νικόλας εξακολουθεί να ανησυχεί για τη σχέση του με τον Πέτρο, ο οποίος, σιγά-σιγά, έρχεται πιο κοντά με τη Δανάη. Η Φωτεινή, ο Μιχάλης και η Κάτια ταράζονται από τα όσα διαδίδονται για τον Γεράσιμο, ενώ ο Στέφανος προσπαθεί να συνετίσει τη Λίζα, που ανυπομονεί να ολοκληρώσει την εκδίκησή της.

***Στο ρόλο του Άρη, ο Σωτήρης Ταχτσόγλου

***Στο ρόλο της Δανάης, η Βιβιάννα Γιαννούτσου

Δείτε εδώ το trailer του 92ου επεισοδίου – Τρίτη 25.10.2022:

Η οικογένεια Παπαχρήστου αποφασίζει να φάνε όλοι μαζί, προσπαθώντας να συνεχίσουν στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς. Δυστυχώς, το δείπνο θα εξελιχθεί απρόοπτα και η κατάσταση δεν θα αργήσει να βγει εκτός ελέγχου…

Δείτε εδώ ένα sneak preview του σημερινού επεισοδίου:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts