Φαίη Σκορδά: Οι «κρυφοί» άσοι στο μανίκι της, ο τίτλος της εκπομπής και η καθυστέρηση της πρεμιέρας!

Πιο αργά από όλα τα πρωινά πρόκειται να κάνει πρεμιέρα η Φαίη Σκορδά η οποία μετακόμισε σε νέα τηλεοπτική στέγη και φυσικά έχει αρκετά πράγματα ακόμα να διευθετήσει. Πάντως, αυτή η καθυστέρηση μόνο για καλό δείχνει να γίνεται καθώς ο ΣΚΑΪ θέλει να βγει στον «αέρα» ένα καλό αποτέλεσμα.

Η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της, λοιπόν, ετοιμάζονται για την μεγάλη πρεμιέρα του ανανεωμένου Πρωινού, στον ΣΚΑΙ. Το κανάλι υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του την παρουσιάστρια, η οποία έρχεται τη νέα σεζόν, λέγοντας τη δική της γλυκιά “Καλημέρα” στους τηλεθεατές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή της θα ονομάζεται “Το Πρωινό Μας” και θα απαρτίζεται από δύο ενότητες. Το πρώτο μισάωρο θα είναι αφιερωμένο στην επικαιρότητα, με τη Φαίη Σκορδά και την ομάδα της να εστιάζουν σε ειδήσεις και θέματα που απασχολούν το κοινό στις μέρες μας.

Πλάι της για αυτό το σκοπό, θα έχει δύο εξαίρετους συνεργάτες, τον Θεοδόση Πάνου και τον Άγγελο Βουράκη. Ο Θεοδόσης Πάνου, έγκριτος δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ, θα ενημερώνει τους τηλεθεατές για τις τελευταίες εξελίξεις από Ελλάδα και Εξωτερικό. Αντίστοιχα, ο Άγγελος Βουράκης, δικηγόρος και υπεύθυνος για το δικαστικό ρεπορτάζ, θα ενισχύει το ενημερωτικό κομμάτι με ειδήσεις που απασχολούν την χώρα μας και όχι μόνο.

Αμέσως μετά, η πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ θα επιστρέφει στους ψυχαγωγικούς της ρυθμούς. Μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου, την Αφροδίτη Γραμμέλη, αλλά όχι και την Ελένη Φωτοπούλου που τελικά μένει οριστικά εκτός εκπομπής, θα σχολιάζουν θέματα τηλεοπτικά και θα πραγματοποιούν όμορφες συνεντεύξεις. Την σκυτάλη θα δίνουν στη στήλη “Ζώδια” καθώς και στην στήλη “Μαγειρική”.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts