Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Ηλίας έχει ενθουσιαστεί με τη Μυρτώ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 20:00 στην ΕΡΤ1.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου – Eπεισόδιο 59ο: Ο Ηλίας έχει ενθουσιαστεί με τη Μυρτώ, αλλά το αρνείται πεισματικά στην Καλλιόπη, η οποία του κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το μπλέξιμό του με αυτή την ύπουλη… οχιά. Ο Παναγής μιλάει ανοιχτά στον Θοδωρή για τις υποψίες του σχετικά με την «ασθένεια» του Λουκά και κατορθώνει να τον επηρεάσει.

Η Χρύσα και η Τούλα συνειδητοποιούν την γκάφα που έκαναν με τον Τζώρτζη και τρέχουν να σώσουν τ’ άσωστα! Την ίδια ώρα, ο παπα-Αντρέας, από τύψεις για την ιδέα του, προσπαθεί να πείσει τον Στάθη να μην αγωνιστούν τα εγγόνια. Η Βαρβάρα και ο Σίμος ενημερώνουν τον Ηλία πως η Μυρτώ έχει μάθει την πραγματική του ταυτότητα και η συνάντησή τους έχει απρόσμενο αποτέλεσμα. Ο Παναγής αποφασίζει να μιλήσει στην Κατερίνα για τον Λουκά, αλλά εκείνος εμφανίζεται μπροστά τους την κατάλληλη στιγμή. Μόνο που η παρουσία του φέρνει τ’ ανάποδα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα… Αντί να αποτρέψει τον Παναγή, κινδυνεύει να αποκαλυφθεί για τα ψέματά του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts