Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Παρασκευάς είναι πολύ δυσαρεστημένος με την έκβαση των αγώνων

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, Τετάρτη 13 Ιανουαρίου – Eπεισόδιο 61ο: Ο αγώνας μεταξύ του Λουκά και του Παναγή για τα μάτια της Κατερίνας φέρνει τον Λουκά μια ανάσα πριν από την αποκάλυψη του μυστικού του. Μια απρόσμενη εξέλιξη, όμως, δίνει τέλος στους διαξιφισμούς των δυο αντρών. Τη μεγάλη ανατροπή στο 90′ κάνει ο παπάς.

Ο Παρασκευάς είναι πολύ δυσαρεστημένος με την έκβαση των αγώνων. Γενικά όλο το χωριό έχει στην… μπούκα τον Ηλία, που τακίμιασε με τη Μυρτώ. Δεν μπορούν, όμως, να καταλάβουν αν ο πονηρός μπακάλης θέλησε να γλιτώσει το χωριό τους από μια ενδεχόμενη ήττα ή έχει κάποιο άλλο ύπουλο σχέδιο… Ο Βαγγέλας, ο οποίος έχει ανακαλύψει τις κρυφές συναντήσεις της κόρης του, Μυρτώς, με τον Ηλία, ανησυχεί και ετοιμάζεται ν’ αναλάβει δράση! Η Φιλιώ έχει φαγωθεί να γνωρίσει τη Μαργαρίτα και κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να σταματήσει την επίμονη πεθερά. Ο Θοδωρής βοηθάει, για ακόμη μια φορά, τον Τζώρτζη να τα βρει με τη Χρύσα, ενώ η Κατερίνα συνεχίζει τις προσπάθειες να μιλήσει στον Λουκά. Ο Λουκάς, όμως, είναι αποφασισμένος να μην της δώσει την ευκαιρία. Δεν υπάρχει ούτε θεός, ούτε δαίμονας, που θα μπορούσε να τον σταματήσει από τη διεκδίκηση της κληρονομιάς!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts