Χριστούγεννα 2021: Στόλισε φέτος ένα… memory tree – Πάρε ιδέες (Photos)

Χριστούγεννα 2021: Εάν δεν ξέρεις τι είναι το memory tree και άνοιξες για να μάθεις, ορθώς έπραξες.
Σίγουρα βέβαια, αν γνωρίζεις αγγλικά λιγουλάκι θα κατάλαβες περί τίνος πρόκειται.

Το memory tree είναι ένα δέντρο αναμνήσεων. Ένα δέντρο που θα το κοιτάς και θα σκέφτεσαι όλα τα ωραία που πέρασες την χρονιά που μας πέρασε.

Και μπορεί η χρονιά να ήταν δύσκολη για όλους μας λόγω του covid, όμως, αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κρατήσουμε τα θετικά.

Αν λοιπόν μέσα στο 2021 πήγες μια εκδρομή, πήγες διακοπές, μια όμορφη βόλτα με τον/την σύντροφό σου, τα παιδιά σου, την οικογένειά σου, ακόμα και μόνος/η σου και υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα, δεν έχεις παρά να εμφανίσεις τις φωτογραφίες και να τις βάλεις πάνω στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ακόμα και ένα αντικείμενο που πήρες από κάποιον ή από κάπου, κάτι που έφτιαξες με τα χεράκια σου, μπορείς επίσης να το βάλεις επάνω στο δέντρο.

Στόλισε φέτος ένα memory tree και κάνε τη διαφορά. Δώσε άλλο παλμό και άλλη διάθεση στην καθημερινότητα και στο σπίτι σου. Σκέψου πως αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κρατούμε τα καλά και τα θετικά και να μην γεμίζουμε τις ζωές μας και τα μυαλά μας με δυσάρεστα πράγματα και καταστάσεις.

TIP: Το ότι θα στολίσεις memory tree δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να στολίσεις κι ένα κλασικό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Πάρε μερικές ιδέες:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts