Ψέματα: Παπαδοπούλου – Τοκάκης: Μαζί στη ζωή, μαζί και στο νέο σίριαλ

Ψέματα: Η νέα σειρά του Alpha έρχεται και για πρώτη φορά θα δούμε μαζί ένα αγαπημένο ζευγάρι!
Ο λόγος για τη Βίκυ Παπαδοπούλου και τον σύζυγό της, Θάνο Τοκάκη!
Είναι από τα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz που διατηρούν πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και μπορεί ο καθένας να έχει διαγράψει τη δική του επιτυχημένη τηλεοπτική πορεία, ωστόσο στη νέα σειρά θα είναι η πρώτη φορά που θα τους δούμε μαζί!

«Η Βίκυ είναι οικογένειά μου. Αυτό που λες ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς τον άλλο, ισχύει», είπε ο Θάνος Τοκάκης σε πρόσφατη εμφάνισή του στην εκπομπή Αυτός και ο άλλος με τη Βίκυ Παπαδοπούλου να συμπληρώνει:

«Οι απαιτήσεις σου είναι περισσότερες μετά από μία ηλικία, δεν συμβιβάζεσαι εύκολα. Ο καθένας είχε τη ζωή του, την καριέρα του ήταν κύριος του εαυτού του. Αισθανθήκαμε όταν βρεθήκαμε ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε και ότι αυτά που θέλουμε, ένα 90% υπάρχει σε αυτόν τον άνθρωπο γι αυτό αποφασίσαμε να ενωθούμε και με τα δεσμά του γάμου. Δεν ήμουν από τις γυναίκες που ήθελε να φορέσει νυφικό. Στον γάμο μας δεν έβαλα νυφικό, ένα φουστανάκι έβαλα», «Πριν γνωριστούμε είχαμε πείσει τον εαυτό μας ότι θα μπορούσαμε να μείνουμε μόνοι μας για πάντα. Χωρίς γάμο», συμπλήρωσε ο Θάνος Τοκάκης.

Σχετικά με τη σειρά

Πρόκειται για ιστορία για τη συναίνεση, τις κοινωνικές συμβάσεις, για τα δύο φύλα, την οικογενειακή ζωή και την εξαπάτηση. Μια σύγχρονη σειρά με κοινωνικό αποτύπωμα, η οποία με τρόπο σημερινό μιλάει γι’ αυτά που ζούμε, που βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων και μας έχουν απασχολήσει και προβληματίσει.Οι δύο βασικοί χαρακτήρες, καταθέτουν με την ίδια πίστη, σθένος και επιχειρήματα την άποψή τους πάνω στο ίδιο γεγονός. Ποιος λέει την αλήθεια και ποιος λέει ψέματα;
Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πλευρές της αλήθειας; Ή η αλήθεια είναι μία και μοναδική; Κι εάν η αλήθεια είναι μια και μοναδική, τι γίνεται όταν δύο άνθρωποι έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για την ίδια «αλήθεια»;
Οι απαντήσεις θα δοθούν στα «Ψέματα», μία σειρά που παίρνει υλικό από την ίδια τη ζωή και το επιστρέφει μέσα από τον μεγεθυντικό φακό της τέχνης.Σύμφωνα με την υπόθεση, η 38χρονη Έλενα έχει μόλις χωρίσει, οπότε όταν της ζητά να βγουν ραντεβού ο Αντρέας, ο γοητευτικός πατέρας ενός από τους μαθητές της στο Λύκειο που διδάσκει, είναι εύλογα διστακτική. Ωστόσο δέχεται μετά την παρότρυνση της αδερφής της, που τον γνωρίζει καλά καθώς είναι συνάδελφοι στο νοσοκομείο της πόλης τους. Το ραντεβού πάει απροσδόκητα καλά και ο Αντρέας καταλήγει στο σπίτι της Έλενας… Από κει κι ύστερα το γαϊτανάκι των εξελίξεων μπερδεύεται, οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη με καταιγιστικό ρυθμό, τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς και τίποτα δεν προδικάζει τη λύση και το τέλος.

Σύμφωνα με την υπόθεση, η 38χρονη Έλενα έχει μόλις χωρίσει, οπότε όταν της ζητά να βγουν ραντεβού ο Αντρέας, ο γοητευτικός πατέρας ενός από τους μαθητές της στο Λύκειο που διδάσκει, είναι εύλογα διστακτική. Ωστόσο δέχεται μετά την παρότρυνση της αδερφής της, που τον γνωρίζει καλά καθώς είναι συνάδελφοι στο νοσοκομείο της πόλης τους. Το ραντεβού πάει απροσδόκητα καλά και ο Αντρέας καταλήγει στο σπίτι της Έλενας… Από κει κι ύστερα το γαϊτανάκι των εξελίξεων μπερδεύεται, οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη με καταιγιστικό ρυθμό, τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς και τίποτα δεν προδικάζει τη λύση και το τέλος.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts