Οι φήμες για την κρίση στον γάμο της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου, δεν βασίζονται σε ένα μόνο γεγονός, αλλά σε μια σειρά γεγονότων που προκάλεσαν ερωτήματα.
Ο Γιώργος Λιάγκας, δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό του στο Πρωινό που οι δημοσιογράφοι έγραψαν ότι αναφερόταν στον χωρισμό Μενεγάκη – Παντζόπουλου, παρά το γεγονός ότι εκείνος δεν είπε τα ονόματά τους.
«Μπαίνω τώρα σε διάφορα site και γράφουν “Ο Λιάγκας έπαθε σοκ από το χωρισμό” και λένε τα ονόματα από αυτούς που έχουν χωρίσει. Ένας λοιπόν που δεν ξέρει θα θεωρήσει ότι εγώ ή η εκπομπή μας ανακοίνωσε ονόματα και κάποιον χωρισμό. Ας μπει λοιπόν κάποιος σήμερα, ας πάρει ολόκληρη την εκπομπή να δει αν είπαμε κανένα όνομα, κανένα!». Προφανώς είναι κάτι που αφορά στη σόουμπιζ. Αν ισχύει αυτό είναι είδηση βόμβα αλλά δεν είπαμε εμείς τίποτα, αν θέλαμε θα το λέγαμε, δεν μπορούμε να το πούμε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.
Εδώ όλο το ρεπορτάζ για τον φημολογούμενο χωρισμό Μενεγάκη Παντζόπουλου
Το μήνυμα που έλαβε ο Λιάγκας
«Μου έστειλε μήνυμα η Τζώρτζια Συρίχα που έβγαλε το θέμα. Μου είπε ότι ισχύει και μου είπε και την αιτία. Δεν μπορώ να την αναφέρω την αιτία γιατί είναι πάρα πολύ προσωπικό θέμα. Από τη στιγμή που δεν έχουμε εξουσιοδότηση δεν μπορούμε να βγούμε εμείς και να το πούμε», πρόσθεσε. Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο:







