Μπαμπά-δες: Πρώτος καλεσμένος για τη φετινή χρονιά είναι ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μαρτίδης. Υποδέχθηκε τον Τάσο Ιορδανίδη στο αστυνομικό τμήμα της Γης της ελιάς που παίζουν μαζί και του μίλησε για την κόρη του και για το γεγονός ότι έγινε μπαμπάς σε πολύ μικρή ηλικία.
«Με το που ακούω το πρώτο της κλάμα, τρέχω. Νομίζω ότι θα γίνει 18 χρονών και θα έχω πάντα την ίδια συγκίνηση», λέει μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Μαρτίδης.
Ο Δημήτρης Τσίκιλης φτιάχνει ένα υπέροχο cheesecake με όσα περίσσεψαν από τα γλυκά των εορτών.
Η πρώτη μαμά που φιλοξενείται στην εκπομπή για τη νέα χρονιά είναι η ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη. Μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, για την έντονη εφηβεία της, αλλά και για το πως κατάφεραν με τον πρώην σύντροφο της και πατέρα των παιδιών της Πέτρο Λαγούτη, να είναι φίλοι και καλοί γονείς για τα παιδιά τους.
Δείτε απόσπασμα πριν προβληθεί η εκπομπή:
Διαβάστε επίσης:
Αλέξανδρος Μαρτίδης: Δείτε τον Κουράκο από τη Γη της Ελιάς να κάνει κοτσίδα στην κόρη του
- Αλέξανδρος Μαρτίδης: Αυτή είναι η παίκτρια του The Voice που στηρίζει
- Η Γη της Ελιάς: O Αλέξανδρος Μαρτίδης έδωσε το απόλυτο spoiler για τον γάμο του με την “Ιουλία”
- Αλέξανδρος Μαρτίδης: Δείτε την κούκλα κόρη του Κουράκου από τη Γη της Ελιάς
- Αλέξανδρος Μαρτίδης: Η τρυφερή φωτό του Κουράκου από τη Γη της Ελιάς με τη γιαγιά του
- Αλέξανδρος Μαρτίδης: Δείτε τον Κουράκο από τη Γη της Ελιάς να κάνει κοτσίδα στην κόρη του
- Αλέξανδρος Μαρτίδης: Ο Κουράκος από τη Γη της Ελιάς μας δείχνει για πρώτη φορά τη γιαγιά του!







