«Καλοκαιρινή έκθεση της Όλγας Παπαδοπούλου Κορχανίδη στο εστιατόριο Ορλώφ στις Σπέτσες

Στο ωραιότερο σημείο του νησιού, στο Παλιό Λιμάνι Σπετσών και πιο συγκεκριμένα στο μοναδικό εστιατόριο Ορλώφ, στήθηκε με επιτυχία η έκθεση της Όλγας Παπαδοπούλου Κορχανίδη με απίθανες ακουαρέλες & καλοκαιρινή φρεσκάδα.

Το εστιατόριο Ορλώφ έχει γράψει  ιστορία και αποτελεί σημείο συνάντησης όλων, εξελίσοντας το παραδοσιακό ουζερί σε μια  μοναδική εμπειρία διασκέδασης υψηλού επιπέδου.

Μέσα στις υπέροχες δραστηριότητες του εστιατορίου που προσέχει τους αγαπημένους του πελάτες με μοναδικό τρόπο είναι και οι  εκθέσεις που οργανώνει κάθε καλοκαίρι στον υπέροχο χώρο του.

Στο Ορλώφ με την ίδια απλότητα που θα συναντήσετε να απολαμβάνει τα γευστικά πιάτα μια κοριτσοπαρέα, δεν θα εκπλαγείτε αν δείτε την Shakira η την Uma Therman και φυσικά ολη την Βασιλική οικογένεια Ελλαδος & Ολλανδίας που είναι πια προσωπικοί φίλοι του Χρήστου Ορλώφ, ιδιοκτήτη του εστιατορίου.

Μια βραδυά στο Ορλώφ σίγουρα είναι μια εμπειρία αξέχαστη & μοναδική,  που εξασφαλίζει οχι μόνο μια υπέροχη γευστική βραδυά  αλλά ” ταξιδεύει” την καλύτερη δυνατή  εικόνα της χωρας μας & συνεχίζει την τέχνη της φιλοξενίας.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts