Άγρια γη: Η Νάντια βρίσκεται σε πανικό μετά το φόνο που διέπραξε

Άγρια γη: Η Όλγα (Ζ. Δούκα) ξεπερνάει τον κίνδυνο και βγαίνει από το νοσοκομείο.

Η Νάντια (Α. Ανδρέοβιτς) βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τον φόνο του παραλίγο βιαστή της. Ο Μιχάλης (Κ. Φαλελάκης) και ο Μάνος (Θ. Πατριαρχέας) προσπαθούν να τη βοηθήσουν όπως μπορούν, όμως κάποια στοιχεία που βρίσκει ο Διοικητής (Κ. Σόμμερ) την επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο.

Εν τω μεταξύ, η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη), ο Στέφανος (Π. Σκαρμέας) κι ο Κωστής (Θ. Μπανούσης) κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες για το ταξίδι στη Βοστώνη, όταν ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Ελπίδα ότι, τη νύχτα του φόνου του Βλάσση (Ι. Παπαματθαίου), εκείνος ήταν με την Κατερίνα (Α. Μ. Ηλιάδου) σε ξενοδοχείο.

Παράλληλα, η Κατερίνα αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα της Όλγας για τις σπουδές της κι αυτό τη φέρνει αντιμέτωπη με τον Γιώργο (Ο. Τζιόβας). Κι ενώ ο Άρης (Σ. Μιχαήλ) νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από ένα ατύχημα στους στάβλους, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, ένα στοιχείο απειλεί να αποκαλύψει την αληθινή του ταυτότητα.

Όσο για τη Ρένα (Ε. Ασημακοπούλου), κάποιες περίεργες κινήσεις την κάνουν να υποπτεύεται ότι η Όλγα θέλει το κακό της, όμως όταν ανακαλύψει ότι δεν είναι αυτή υπαίτια, η ανησυχία της μεγαλώνει ακόμη περισσότερο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

To θρυλικό «Show must go on» των Queen σε μία ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή από τους Operatical

Το ξεχωριστό συγκρότημα των Operatical μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά το θρυλικό «Show must go on» σε μια ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή βασισμένη στο Μusical Moulin Rouge του Baz Luhrmann. Έπειτα από την κυκλοφορία των γαλλόφωνων ισπανόφωνων, αγγλικών και ελληνικών