Άγριες Μέλισσες: Γιώργος Παπαπαύλου: Η ηλικία του και το spoiler για τη σειρά

Άγριες μέλισσες: Ο Γιώργος Παπαπαύλου υποδύεται τον Θέμη Δαμασκηνό, δεξί χέρι του Δούκα στο εργοστάσιο που συμμαχεί με τη Μυρσίνη για τους δικούς του σκοπούς, στην επιτυχημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1.
Ο Γιώργος Παπαπαύλου σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες αλλά και για το που αποσκοπεί η προσέγγισή του Θέμη στη Μυρσίνη.

Ο Γιώργος Παπαπαύλου που τον υποδύεται υποδειγματικά, μας αποκαλύπτει όλα όσα θα συμβούν στα νέα επεισόδια της σειράς εποχής.

Μπορεί να είναι 40 χρονών αλλά έχει καταφέρει να μαγνητίσει τα βλέμματα του γυναικείου πληθυσμού καθώς τόσο ο ρόλος του αλλά όσο και η εξωτερική του εμφάνιση δεν περνούν απαρατήρητα.

Ο ζωτικός σας χώρος είναι η θεατρική σκηνή. Για τη μικρή οθόνη είχατε δη­λώσει: «Δεν κυνηγάω την τηλεόραση γιατί φοβάμαι την υπερέκθεση». Μετά το «Έρωτας μετά» και τώρα με τις «Άγριες μέ­λισσες» κατάφερε να σας γοητεύσει ως μέσο;

«Η τηλεόραση είναι κομμάτι της δουλειάς μου! Αυτό που επιθυμώ και επιδιώκω είναι να συμμετέχω σε παραγωγές που έχουν ένα επίπεδο, δεν προσβάλ­λουν το γούστο μου και τον τηλεθεατή και γίνονται με όσο το δυνατόν καλύτεροί όρους. Ύστερα από 15 χρόνια στο θέατρο δεν φοβάμαι ούτε την υπε­ρέκθεση ούτε τους γρήγορους ρυθμούς της μικρής οθόνης».

Πάντως σας πάει το επιχειρείν. Στη σειρά του ALPHA υποδυόσασταν τον Ηλία Δούκα, το δεξί χέρι του ξαδέλφου και ιδιοκτήτη της εταιρείας, και στις «Άγριες Μέλισσες» τον διευθυντή του εργοστασίου καπνού του Δούκα Σεβαστού… Πολλές οι συμπτώσεις!

«Πράγματι πολλές οι συμπτώσεις και ως προς την θέση και ως προς το όνομα Δούκας! Είναι όμως διαφορετικοί ρόλοι ως προς τις ποιότητες του. Ίσως με τον Θέμη Δαμασκηνό να ολοκληρώνεται ένας κύκλος. Ελπίζω και εύχομαι ο επόμενος που θα ανοίξει να φέρει έναν πολύ καλό κωμικό ρόλο».

Πείτε μας για τον Θέμη. Τώρα που τον έχετε γνωρίσει καλύτερα, τελικά τι άνθρωπος είναι;

«Είναι μοντέρνος, κοσμποπολίτης. με σπουδές στο εξωτερικό που γνωρίζει καλά το αντικείμενό του. Έχει οξυδέρκεια και καινοτομεί με τις ιδέες που προ­τείνει στον Δούκα».

Ο Δούκας όμως δεν συμφωνεί πάντα με τις με­θόδους του. Αυτό τον έχει απογοητεύσει;

«Είναι αλήθεια ότι πολύ συχνά οι προτάσεις του Θέμη απορρίπτονται από τον Δούκα που έχει άλλα μυαλά, αλλά σε γενικές γραμμές τον ακούει και τον εμπιστεύεται».

Φαινόταν να είναι έμπιστος του Σεβαστού. Όμως συμμάχησε με τη Μυρσίνη που κρατά πλέον την περιουσία. Πού αποσκοπεί:

«Συμμαχεί με τη Μυρσίνη καθώς διαβλέπει ότι μαζί της μπορεί πιο εύκολα να πραγματοποιήσει τα σχέδια που έχει για τον ίδιο και το καπνεργοστάσιο»!

…τα οποία εμπερικλείουν το να γίνει συνιδιο­κτήτης του καπνεργοστασίου; Έχει προσεγγίσει τη Μυρσίνη και χωρίς περιστροφές τής έχει προτείνει να είναι μαζί. Είναι μια κίνηση καιρο­σκοπισμού ή όντως είναι γοητευ­μένος από εκείνη;

«Δείχνει να είναι αρκετά γοητευμέ­νος από τη Μυρσίνη αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος ότι όλα αυτά τα κά­νει έχοντας αγαθούς σκοπούς»!

Η Μυρσίνη τρέφει εκτίμηση για τον Θέμη ή απλά τον χρησιμοποιεί ως πιόνι; Θα γίνουν ζευγάρι;

«Δεν θα σου απαντήσω σε αυτό, θα σου πω μόνο ότι πολλά μπορούν να συμβούν! Δεν είναι εύκολη περίπτω­ση κανείς από τους δύο»!

Πηγή: TV24

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts