Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 7/1

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου και εξακολουθεί να σε προτρέπει να τελειώνεις με δουλειές και υποχρεώσεις. Το μεσημέρι θα κάνει την είσοδο της στο Ζυγό και θα αναζητήσεις τη γνώμη των άλλων ιδιαίτερα των αγαπημένων σου ανθρώπων καθώς θέλεις να αισθανθείς σίγουρος/η για τις αποφάσεις σου. Είναι πιθανό να έχεις την ευκαιρία να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς θα έχεις την καλή διάθεση για να το κάνεις και δεν θα είσαι τόσο ισχυρογνώμων!

Σήμερα θα έχεις την καλή διάθεση να ακούσεις το ταίρι σου και μάλιστα ενδέχεται να το ξαφνιάσεις με τη δεκτικότητα σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σου καθρεπτίσει αυτά που ζητάς και θα νιώσεις οικεία μαζί της.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα ξυπνήσεις με καλή διάθεση καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου εξακολουθεί να σε ευνοεί απροκάλυπτα! Το μεσημέρι θα κάνει την είσοδο της στο Ζυγό και θα σου υπενθυμίσει δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας! Μη παραπονιέσαι καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητες σου και το οργανωτικό σου πνεύμα σε κάθε είδους δουλειά που θα σου ανατεθεί! Αν δεν σπαταλήσεις άσκοπα το χρόνο σου τότε θα καταφέρεις να σου μείνει χρόνος ακόμα και για να ξεκουραστείς!

Το άγχος σου προκειμένου να προλάβεις τις υποχρεώσεις σου μπορεί να δημιουργήσει μικρές εντάσεις στη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις πως το ενδιαφέρον σου για κάποιον/α που βρίσκεται στην καθημερινότητα σου δεν είναι και τόσο φιλικό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα πιθανό να ξεκινήσει με υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι σου ή κάποιον δικό σου καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες της Παρθένου ανασύρει οτιδήποτε σχετίζεται με τα “εν οίκω”. Το μεσημέρι που θα περάσει στο φιλικό και αέρινο ζώδιο του Ζυγού θα φροντίσει να σου ανεβάσει τη διάθεση και να σε κάνει πιο εξωστρεφή! Κανόνισε να συναντήσεις τους αγαπημένους σου φίλους, να αφιερώσεις χρόνο στα προσωπικά/αισθηματικά σου ζητήματα ή να ασχοληθείς με κάποια αγαπημένη σου δραστηριότητα καθώς θα έχεις όλη την καλή διάθεση!

Τα αισθηματικά σου ζητήματα θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα και είναι μια πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς μαζί τους! Αν είσαι ελεύθερος/η ο ενθουσιασμός σου για κάποιον/α δεν θα λείψει αλλά μπορεί να είναι παροδικός!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου και να σου δημιουργεί τη διάθεση για συζητήσεις και συναντήσεις με κόσμο! Το μεσημέρι θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και θα διαπιστώσεις πως έχεις ανάγκη να αποσυρθείς στα ενδότερα προκειμένου να χαλαρώσεις. Η ημέρα είναι ιδανική για να την περάσεις στο σπίτι και να έρθεις κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους. Μην πέσεις στην παγίδα να ξεκινήσεις να θυμάσαι γεγονότα του παρελθόντος καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις πριν καν το καταλάβεις!

Μια καλή ταινία και ο διάλογος με το ταίρι σου θα είναι το ιδανικό σενάριο για σήμερα και δεν θα χρειαστείς τίποτε άλλο! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα είναι εκείνη που θα σε βάλει στη διαδικασία να τη γνωρίσεις καλύτερα!

ΛΕΩΝ

Οι οικονομικές σου ανησυχίες θα σε κρατούν στην “πρίζα” για λίγο ακόμα καθώς η Σελήνη από την Παρθένο δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις προς το παρόν. Από το μεσημέρι και έπειτα θα έρθουν καλύτερες στιγμές για εσένα καθώς η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό. Ένα τηλέφωνο από κάποιο πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος ή η προτροπή ενός φίλου σου για μια βόλτα στα μαγαζιά θα σε ανεβάσει και θα σου φτιάξει τη διάθεση! Μην αρνηθείς τις προτάσεις που θα σου γίνουν σήμερα καθώς οι επαφές με κόσμο θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε βοηθήσουν να ξεχάσεις τις οικονομικές σου ανησυχίες!

Σήμερα το ταίρι σου μπορεί να έχει προτάσεις για κοινωνικές επαφές και αν δεν τις αρνηθείς τότε σίγουρα θα περάσετε καλά! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μέσα από το περιβάλλον σου θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα ενισχύσει την όρεξη σου να φλερτάρεις!

 

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5872 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr