Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 8/1

ΚΡΙΟΣ

Οι επαγγελματικές και οι προσωπικές σου σχέσεις θα είναι εκείνες που θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό. Η προτεραιότητα σου θα είναι οι άλλοι για αυτό και θα προσπαθήσεις να μη δημιουργήσεις εντάσεις και διαφωνίες καθώς είναι κάτι που δεν θέλεις καθόλου σήμερα. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει θέματα που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Πρόσεξε και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις αν δεν θέλεις να εκτεθείς.

Σήμερα θα προσπαθήσεις με διάφορες μεθόδους να πείσεις το ταίρι σου για κάτι που θέλεις χρησιμοποιώντας θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου κράτησε μακριά από τη δουλειά σου την προσωπική σου ζωή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα χρειαστεί να κινηθείς βάση συγκεκριμένου προγράμματος και χρονοδιαγράμματος προκειμένου να τακτοποιήσεις εργασιακές αλλά και προσωπικές σου εκκρεμότητες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου υπενθυμίζει δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις ξεχάσει. Προσπάθησε να τις φέρεις εις πέρας γιατί το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε παρασύρει, καθώς θα φέρει τις προσωπικές σου ανάγκες σε πρώτο πλάνο. Αν παρασυρθείς μπορεί να αφήσεις τις δουλειές σου ημιτελείς και μετά οι δικαιολογίες δεν θα σε βοηθήσουν!

Σήμερα μπορεί να δεις το ταίρι σου σαν μια καλή ευκαιρία να εκτονώσεις την ένταση της ημέρας αλλά δεν είναι καθόλου καλή ιδέα. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες λόγω ελλείψεως χρόνου αλλά και διάθεσης!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε βοηθά να περάσεις καλά αρκεί να προτιμήσεις να ασχοληθείς μόνο με δραστηριότητες που αγαπάς. Επίλεξε ένα χόμπι σου ή μια συνάντηση με αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς αν μείνεις αδρανής θα εκνευριστείς! Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει μια εσωτερική αναστάτωση καθώς θα είναι δύσκολο να βρεις σημείο επαφής με τους άλλους αλλά και με τον ίδιο σου τον εαυτό! Κάνε υπομονή καθώς το αίσθημα ματαιότητας θα είναι προσωρινό.

Σήμερα μπορεί να δημιουργήσεις εντάσεις με το ταίρι σου καθώς η επικοινωνία θα χαθεί προσωρινά. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε τις νέες ή τις πρόσφατες γνωριμίες σε απόσταση ασφαλείας καθώς σήμερα μπορεί να δώσεις λάθος δείγματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσοχή σου εξακολουθεί να είναι στραμμένη σε ζητήματα που αφορούν τους δικούς σου και σε υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και μπορεί να σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση και την τάση για παράπονα. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα εντείνει ακόμα περισσότερο τα παράπονα δημιουργώντας εκνευρισμό. Απόφυγε παρορμητικές κινήσεις και λόγια που πληγώνουν και, αν νιώσεις πως δεν θα αποφύγεις τον “πειρασμό”, κράτησε αποστάσεις ασφαλείας από τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Σήμερα το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα ξεκινήσει τα παράπονα αλλά πριν τα βάλεις μαζί του σκέψου μήπως δεν έχει και άδικο! Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό να νιώσεις μπερδεμένος/η σχετικά με αυτά που θέλεις για αυτό μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.

ΛΕΩΝ

Οι επαφές με γνωστούς, συγγενείς και γείτονες συνεχίζονται και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό τονίζει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και την ανάγκη σου για κουβέντα! Προς το βράδυ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις εντύπωση με κάθε τρόπο. Αυτό σήμερα δεν θα είναι εύκολο καθώς δεν θα είσαι διαλλακτικός/η και δεν θα μπορέσεις να κρατήσεις τα προσχήματα! Μην πεις λόγια που μπορεί να μετανιώσεις και μην έχεις μεγάλες προσδοκίες από τους γύρω σου αν δεν θέλεις να πληγωθείς.

Σήμερα μια διαφωνία μπορεί να καταλήξει σε λογομαχία με το ταίρι σου αν δεν συγκρατήσεις την παρορμητική σου διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να δώσεις λάθος μηνύματα σε αυτόν/ην που θέλεις.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5872 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr