Η Αφροδίτη Λιάντου μπαίνει στην Παραλία – Όλες οι νέες προσθήκες της επόμενης σεζόν

Η σειρά «Η παραλία», που αγαπήθηκε από το κοινό για τις δυνατές ιστορίες, τους πολύπλευρους χαρακτήρες και το ειδυλλιακό σκηνικό της Κρήτης, επιστρέφει στην ΕΡΤ1, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της.

Στην Κρήτη του 1975

Η δεύτερη σεζόν της «Παραλίας» μάς μεταφέρει στην Κρήτη του 1975, σε μια εποχή όπου η Ελλάδα αφήνει σιγά σιγά πίσω της το σκοτάδι της χούντας και η Δημοκρατία παλεύει να βρει τα πατήματά της στο ανασυγκροτημένο ελληνικό κράτος. Στους λαξευμένους βράχους των Ματάλων, παλιοί και νέοι χαρακτήρες συνυπάρχουν και αναζητούν την ταυτότητά τους μέσα σ’ έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία.

Μυστικά, έρωτας και εκδίκηση

Ταυτόχρονα, μια σκοτεινή ιστορία από την περίοδο της γερμανικής Κατοχής έρχεται στην επιφάνεια, απειλώντας ακόμα μια φορά να στοιχειώσει το παρόν. Μια ιστορία που όλοι λίγο έως πολύ ήξεραν, αλλά πολύ συνειδητά επέλεξαν να ξεχάσουν, και όσοι την έζησαν και επιβίωσαν, αργά ή γρήγορα, θα ζητήσουν εκδίκηση.

Αφροδίτη Λιάντου – Διονύσης Παπανδρέου: Πρωταγωνιστές στο ίδιο έργο!

Η επιστροφή του Παύλου (Δημήτρης Κίτσος) στην πατρογονική γη και η γνωριμία του με την Ιφιγένεια (Αφροδίτη Λιάντου) θα φέρουν στην επιφάνεια έναν απαγορευμένο, αλλά ταυτόχρονα παράφορο, έρωτα. Ο Παύλος προσπαθεί να πάρει την εξουσία στα χέρια του, ενώ η Ιφιγένεια να τη διατηρήσει. Δεν γίνεται ο ένας να επιτύχει, χωρίς να αποτύχει ο άλλος.

Μια ωδή στην Κρήτη και στον έρωτα

Η σειρά «Η παραλία» επιστρέφει για μια δεύτερη σεζόν γεμάτη ίντριγκες, συγκινήσεις και εκπλήξεις. Μια ωδή στην Κρήτη, στην ομορφιά της φύσης και στη δύναμη του απαγορευμένου έρωτα.

Εξαιρετικό cast ηθοποιών

Η συνέχεια της αγαπημένης σειράς υπόσχεται να είναι ακόμα πιο συναρπαστική, με τους παλιούς ήρωες να έρχονται αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις και νέους χαρακτήρες να φέρνουν φρέσκο αέρα στην ιστορία.

Παίζουν: Δημήτρης Μοθωναίος (Χάρης Καλαφάτης), Μαρία Ναυπλιώτου (χήρα – Ειρήνη), Νικολάκης Ζεγκίνογλου (πιτσιρικάς – Μανώλης), Αλέξανδρος Λογοθέτης (Διονύσης Αρχοντάκης), Δημήτρης Κίτσος (Παύλος Αρχοντάκης), Μπέτυ Λιβανού (Νικολίνα Αρχοντάκη), Γιώργος Νινιός (Δημητρός Αρχοντάκης), Μαίρη Μηνά (Μαίρη), Νικόλας Παπαγιάννης (Γράντος Μαυριτσάκης), Ευσταθία Τσαπαρέλη (Κερασία Μαυριτσάκη), Αλέξανδρος Μούκανος (Παπα-Νικόλας Μαυριτσάκης), Κατερίνα Λυπηρίδου (Ελένη Ανδρουλιδάκη), Γωγώ Καρτσάνα (Μαρία Ζαφειράκη), Τάκης Σακελλαρίου (Κώστας Ζαφειράκης), Μαρία Μπαγανά (Νόνα Ζηνοβάκη), Δημήτρης Ξανθόπουλος (Σήφης Γερωνυμάκης), Αναστασία Γερωνυμάκη (Νικολαΐς Μπιμπλή), Άντριαν Φρίλινγκ (Ρόμπερτ), Νικόλας Παπαϊωάννου (Κολτσιδάκης), Νίκος Καραγεώργης (Παντελής Αρβανιτάκης), Γιώργος Γιαννόπουλος (Μανόλης Παπαγιαννάκης),  Ξένια Ντάνια (Τες Γουίλσον), Ελεάνα Στραβοδήμου (Ναταλί Πασκάλ), Γιώργος Σαββίδης (Τόμι Μπέικερ)

Οι νέοι χαρακτήρες που έρχονται στη σειρά «Η παραλία»: Αφροδίτη Λιάντου (Ιφιγένεια Τουφεξή), Αλεξία Καλτσίκη (Φανή Τουφεξή), Κώστας Κάππας (Χρήστος Τουφεξής), Χρήστος Κραγιόπουλος (Απόστολος Τουφεξής), Ντένια Στασινοπούλου (Σοφί), Σύρμω Κεκέ (Μπέρτα), Ειρήνη Γιώτη (Άρια), Ανδριάνα Σαράντη (Γιούντιθ), Ευθαλία Παπακώστα (Έιμι), Άλκης Μπακογιάννης (Ιάκωβος Γεροντάκης)

Πόσα μυστικά μπορεί να κρύβονται στα άδυτα νερά των Ματάλων;

Ραντεβού με την «Παραλία» την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ1!

Σενάριο: Παναγιώτης Ιωσηφέλης
Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος
Σκηνοθέτες: Εύη Βαρδάκη, Γιώργος Κικίδης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ανδρέας Γούλος, Άγγελος Παπαδόπουλος
Σκηνογραφία: Σοφία Ζούμπερη
Ενδυματολογία: Νινέττα Ζαχαροπούλου
Μακιγιάζ: Λία Πρωτοπαππά, Έλλη Κριαρά
Ηχοληψία: Παναγιώτης Ψημμένος, Σωκράτης Μπασιακούλης
Μοντάζ: Χρήστος Μαρκάκης
Μουσικοί-στίχοι: Alex Sid, Δημήτρης Νάσιος (Quasamodo)
Μουσική επιμέλεια: Ασημάκης Κοντογιάννης
Casting: Ηρώ Γάλλου
Οργάνωση παραγωγής:  Δημήτρης Αποστολίδης
Project manager: Ορέστης Πλακιάς
Executive producer: Βασίλης Χρυσανθόπουλος
Παραγωγός: Στέλιος Κοτιώνης
Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions
Παραγωγή: ΕΡΤ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts