Αφροδίτη Λιάντου: Η Μυρτάλη αποχαιρετά τον ρόλο της στη Γη της ελιάς

Καθόλου happy end δεν είχε η «Μυρτάλη» στη «Γη της ελιάς» αφού πριν προλάβει να ξεφύγει από τα χέρια του Αλέξη, εκείνος τυφλωμένος από άρρωστα συναισθήματα την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια.

Για δύο χρόνια η Αφροδίτη Λιάντου υπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο τον ρόλο που της δόθηκε και στο ντεμπούτο της κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου με ανάρτησή της αποχαιρέτησε τη «Μυρτάλη», τον χαρακτήρα που «σημάδεψε» το ξεκίνημά της, και ευχαρίστησε τόσο τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου για την ευκαιρία που της έδωσα αλλά και τον κόσμο για την αγάπη που της έδειξε.

«Ένα υπέροχο ταξίδι μόλις τελείωσε! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @alexandros_skourletis για την υπέροχη συνεργασία! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σκηνοθέτη μας @konstantinoschristodoulides για την τόσο ωραία δουλειά που έκανε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της @make_it_productions, τη Βάνα Δημητρίου και τον @georgiou82 για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στείλατε αυτά τα υπέροχα μηνύματα!».

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς: Στοιχείο – φωτιά καίει την Ευτυχία – Ο Κουράκος ερευνά τον φόνο του Ανέστη

Αλέξανδρος Μαρτίδης: Δείτε την κούκλα κόρη του Κουράκου από τη Γη της Ελιάς

Γιάννης Κρητικός: Οι σπουδές, η σχέση με Βραζιλιάνα τραγουδίστρια και η Γη της Ελιάς

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts