Η Γη της Ελιάς: «Είναι πολύ άρρωστος» – Δύσκολες ώρες για τον Στάθη – Ο μικρός Ιάκωβος αρρωσταίνει βαριά

Η Γη της Ελιάς: Δύσκολες ώρες έρχονται για τον Στάθη, καθώς ένα τηλεφώνημα του κόβει το αίμα και τον κάνει να χάσει το μυαλό του. Με ποιον μιλάει και τί είναι αυτό που δε μπορεί να διαχειριστεί με τίποτα; Η Ιουλία, ενώ είναι έτοιμη να ξεκινήσει το ταξίδι της για τη Μάνη, τα αναβάλλει όλα και ανακοινώνει σε όλους πως θα παραμείνει για λίγο ακόμη καιρό στην Αθήνα.

Όλοι νομίζουν πως είναι κάποιο καπρίτσιο της, αλλά τα πράγματα εξελίσσονται, δυστυχώς, άσχημα.

Ο μικρός Ιάκωβος αρρωσταίνει βαριά. Η Ιουλία δεν θέλει να ανησυχήσει τον Στάθη, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή. Όσο κι αν προσπαθεί να το κρύψει, δε τα καταφέρνει. Ο Στάθης της τηλεφωνεί και της ζητάει να πάει στη Μάνη.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Μπαίνει στη Γη της Ελιάς, λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Πηλαδάκη

Εκείνη, αναγκάζεται να του πει την αλήθεια.. Του λέει πως ο μικρός είναι άρρωστος, πως έχει ανησυχήσει πολύ και πως δε θέλει να κάνει αυτό το ταξίδι στη Μάνη, όσο το παιδί δεν είναι καλά. Εκείνη, αναγκάζεται να του πει την αλήθεια.. Ο Στάθης παγώνει με αυτό το τηλεφώνημα, στην Γη της Ελιάς. Θέλει να πάει στην Αθήνα αμέσως, αλλά εκείνη δε τον αφήνει. Άραγε, θα γίνει καλά ο μικρός γρήγορα ή η ανησυχία όλων θα κορυφωθεί;

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts