Η Γη της Ελιάς: «Θα βγάλω τα άπλυτά τους στη φόρα με το βιβλίο μου» – Ο Ισίδωρος απειλεί με μηνύσεις

Η Γη της Ελιάς: Πάρα πολύ δύσκολες ώρες έρχονται για μία αγαπημένη μας ηρωίδα. Μηνύσεις θα δεχτεί η Μαρία, στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου. Το βιβλίο της ετοιμάζεται με γρήγορους ρυθμούς και η ίδια προσπαθεί να συλλέξει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί.

Δυστυχώς, κάποιοι δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι με την απόφασή της να καταγράψει τις ζωές τους, για να κάνει βιβλίο. Η Μαρία, με βάση τα όσα έχει ακούσει τόσο καιρό από την Αθηνά, συγκεντρώνει τα στοιχεία, για να βγάλει όλων τα άπλυτα στη φόρα.

Ο Στάθης, η Ιουλία, ο Κουράκος, ο Μάνος, η Μαρίνα… όλοι είναι μέσα σε αυτό το βιβλίο, με τις ιστορίες τους να προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην συγγραφέα. Όμως, ο Ισίδωρος δεν είναι διατεθειμένος να το δεχτεί.

Η Γη της Ελιάς: Καταφθάνει στη Μάνη η πέτρα του σκανδάλου – «Σε έριξαν οι κολακίες της ε;»

Απειλεί πως θα κάνει μηνύσεις στην Μαρία, αν προχωρήσει με την έκδοσή του στην Γη της Ελιάς, και πως θα φτάσει στα άκρα, προκειμένου να την σταματήσει, από το να βγάλει τις ζωές τους στο “κλαρί”. Θα καταφέρει άραγε να την τρομάξει; Δες παρακάτω ένα παλαιότερο απόσπασμα με την ηρωίδα:

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts