Η γη της Ελιάς: Μπαίνει στη σειρά ο Κακουριώτης ως Κίμωνας – Πώς ξεκινάει ο ρόλος του

Η γη της Ελιάς: Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ενώ θα υποδεχτούμε άμεσα και έναν νέο ήρωα, τον Κίμωνα που θα υποδύεται ο Βαγγέλης Κακουριώτης

Η Ευτυχία βρίσκει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο που της άφησε ο Γιώργης και το πάθος της για εκείνον μεγαλώνει πιο πολύ. Ταυτόχρονα, η Αντιγόνη μαθαίνει για την αγωγή που έχει καταθέσει ο Σωκράτης, προκειμένου να γίνει αναγνώριση πατρότητας της μικρής Αγγελικής και αποφασίζει να τον συναντήσει. Τότε παρακαλά τον άντρα να σκεφτούν το καλό της. Επίσης, τον προτρέπει να μιλήσει σε παιδοψυχολόγο. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, ο Σωκράτης παλεύει να βρει απαντήσεις σχετικά με την επιμέλεια του παιδιού, αλλά η παιδοψυχολόγος δεν τον διευκολύνει.

Του λέει ότι δεν είναι σωστό να διαλυθεί ακόμα μία φορά η ζωή του μικρού κοριτσιού και καλύτερα είναι να μάθει την αλήθεια στα 18 του. Συγχρόνως, η Μυρτάλη προχωράει το σχέδιο που κατέστρωσε με τον Δημοσθένη και απαιτεί από τον Ισίδωρο γενική συνέλευση των μετόχων. Γεγονός που προκαλεί τον θυμό των Βρεττάκων και της Αθηνάς. Ακόμη και η Ιουλία συγκρούεται μαζί της και, για πρώτη φορά, της μιλάει με σκληρά λόγια. Ο Ισίδωρος αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι της ανιψιός του και όλοι συμφωνούν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Στη συνέχεια, η Μυρτάλη καταφεύγει στον Δημοσθένη για να της δανείσει χρήματα και εκείνος της δίνει ένα υπέρογκο ποσό, προκειμένου να συμμετάσχει στην αύξηση κεφαλαίου της εταιρείας.

Αργότερα, ο Κίμωνας, ο γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας, που θα υποδύεται σύντομα ο Βαγγέλης Κακουριώτης εμφανίζεται στη Μάνη, δίνοντας χαρά στην οικογένεια. Από την άλλη, η Ειρήνη νιώθει παραγκωνισμένη και κάνει ακόμα μία απέλπιδα προσπάθεια να προσεγγίσει τον Φίλιππο, αλλά δεν υπάρχει ανταπόκριση. Η κοπέλα θυμώνει και λέει στην Αρετή ότι ο Φίλιππος τη γλυκοκοιτάζει. Μάλιστα, στη συνέχεια πηγαίνει στον αστυνόμο Κουράκο και καταγγέλλει τον νεαρό για βιασμό. Την επόμενη μέρα η Αθηνά επισκέπτεται τη μητέρα της στο Σούνιο και της μιλάει για την επιμονή του εισαγγελέα να τη συναντήσει. Η μητέρα της είναι θετική γι’ αυτή τη συνάντηση και την προτρέπει να την πραγματοποιήσει άμεσα.

Πηγή: My TV

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ της σειράς:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »