Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος συγκατοικεί με την Αντιγόνη – Δύσκολες στιγμές για τον Μάνο

Η Γη της Ελιάς: Ένας νέος πόλεμος ξεσπά ανάμεσα σε πατέρα και γιο.
Ένα παιχνίδι εκδίκησης, δίχως τέλος. Ο Μάνος συνεχίζει να “ενοχλεί” τον πατέρα του, περνώντας νύχτες ολόκληρες στο σπίτι της Μαρίνας. Αντίστοιχα, ο Ισίδωρος, για να δώσει την απάντησή του, συγκατοικεί με την Αντιγόνη, φτάνοντας στα άκρα τους Βρεττάκους, στην γη της ελιάς.

Η Αντιγόνη εκμεταλλεύεται αυτή την κόντρα ανάμεσα σε πατέρα και γιο και φέρνει τον Ισίδωρο όλο και πιο κοντά της. Στα γενέθλιά του, όλοι είναι καλεσμένοι στο σπίτι του και του εύχονται χρόνια πολλά, σε ένα κλίμα γιορτινό. Ο Μάνος επιλέγει να περάσει τη μέρα αυτή, αγκαλιά με την Μαρίνα στο σπίτι της.
Οι συνεχόμενες νύχτες πάθους του γιου του με τη νεαρή αυτή κοπέλα, εκνευρίζουν τον Ισίδωρο. Έτσι, για να φέρει ξανά τον γιο του πίσω, αλλά και για να βρει και ο ίδιος μία μικρή παρηγοριά, προτείνει στην Αντιγόνη κάτι περίπλοκο. Να μείνουν μαζί!

Της αναφέρει πως θέλει να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί της, πως θέλει να ζήσουν για λίγο σαν οικογένεια. Στα επόμενα επεισόδια στην γη της ελιάς, ο Ισίδωρος συγκατοικεί με την Αντιγόνη και ο Μάνος ξεσπάει άσχημα!

Ο τρόμος του πως θα τα χάσει όλα, τον κυριεύει για ακόμη μια φορά. Ο Ισίδωρος θέλει να τον χωρίσει από την Μαρίνα, με κάθε τρόπο. Θα καταφέρει να τον φέρει ξανά δίπλα του ή η οργή του Μάνου θα μεγαλώσει, μετά από αυτό το βήμα της συγκατοίκησης;

HOT: Η γη της Ελιάς: Λυδία Κονιόρδου: Η ηλικία, η καταγωγή, οι σπουδές και ο γάμος με μουσικό

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9914 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr